'Vi hylder Ulf' - særforestilling i Cirkusrevyen 2020

31. oktober 2019
retur

Oplev Cirkusrevyen 2020 og vær med til at fejre Ulf Pilgaard søndag den 21. juni kl. 16.00, når vi hylder Ulf Pilgaards jubilæum og afslutningssæson med en særforestilling.

Hyldesten af Ulf begynder i Korsbæk på Bakken, der blandt andet byder velkommen med bobler og underholdning, inden festen fortsætter i TELTET på Bakken med årets Cirkusrevy, der afsluttes med hyldesttaler til ære for Ulf. Alle billetter inkluderer et besøg i Matadors hjemby, der sætter alle sejl til for at fejre Cirkusrevyens fyrtårn.

Alle gæster får denne dag en enestående karikaturtegning af Ulf Pilgaard med hjem. Tegningen trykkes kun til denne særforestilling og kan ikke købes særskilt.

Cirkusrevyens trofaste gæster vil blandt andet huske Ulf Pilgaard for en række ikoniske parodier på eksempelvis Dronning Margrethe, Gitte Stallone, Hanne Bech Hansen, Poul Nyrup og senest Jørgen Leth. Kategorierne i salen er til denne hyldestforestilling derfor opkaldt efter nogle af de ikoniske parodier, Ulf Pilgaard har leveret fra Cirkusrevyens scene.

Læs mere om 'Vi hylder Ulf' og køb billet her.


KLIK HER FOR AT KØBE BILLETTER TIL 2020 - ELLER RING PÅ 39 63 38 02

Kontakt & åbningstider


Gå til Kontaktinfo
Email: info@cirkusrevyen.dk

Billetkontor: Tlf. 39 63 38 02
Åbent hverdage kl. 12 - 16

Administrationskontor: Tlf. 39 63 46 30
Hele året - hverdage kl. 12 - 16

Medlem af RevyDanmark

Hold dig opdateretTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.