1170_2024

Teleslynge

Vi tilbyder uden beregning udlån af teleslynger til alle vores forestillinger i Cirkusrevyen på Bakken.

Teleslyngen af fabrikatet Sennheiser Tourguide 2020-D giver en trådløs overførsel af lydsignaler til høreapparater, som kan skrues op og ned efter behov. Cirkusrevyen råder over 20 sæt, der består af en halsslynge med en lommemodtager, der kan justeres individuelt efter det enkelte behov. For at kunne benytte teleslyngen kræver det, at høreapparatet har indbygget telespole.

Det er muligt at forhåndsreservere et sæt pr. telefon 3963 3802 eller via billetbestillingen.

Er der ikke reserveret i forvejen, er det muligt at låne på dagen, såfremt der stadig er ledige teleslynger. Det sker ved at henvende sig i billetlugen. Teleslyngerne udleveres af kontrollørerne ved indgangen til teltet mod aflevering af kupon og returneres ligeledes til kontrollørerne efter forestillingen.

Du har mulighed for at reservere en teleslynge, når du køber billetter her på hjemmesiden. Har du ikke fået reserveret en teleslynge i billetkøbet, kan du sende os en mail på info@cirkusrevyen.dk. Skriv venligst dit ordrenummer i mailen.

Kontakt & åbningstider


Cirkusrevyen - TELTET på Bakken
Dyrehavsbakken telt 85
2930 Klampenborg

Billetkontor tlf. 39 63 38 02

Medlem af Revy Danmark

Hold dig opdateret

 
 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.