1170_2023

Teleslynge

Vi tilbyder uden beregning udlån af teleslynger til alle vores forestillinger i Cirkusrevyen på Bakken.

Teleslyngen af fabrikatet Sennheiser Tourguide 2020-D giver en trådløs overførsel af lydsignaler til høreapparater, som kan skrues op og ned efter behov. Cirkusrevyen råder over 20 sæt, der består af en halsslynge med en lommemodtager, der kan justeres individuelt efter det enkelte behov.

Det er muligt at forhåndsreservere et sæt pr. telefon eller via nedenstående formular senest 24 timer før den ønskede forestilling - opgiv gerne ordreid fra billetbestillingen.

Er der ikke reserveret i forvejen, er det muligt at låne på dagen, såfremt der stadig er ledige teleslynger. Det sker ved at henvende sig i billetlugen. Teleslyngerne udleveres af kontrollørerne ved indgangen til teltet mod aflevering af kupon og returneres ligeledes til kontrollørerne efter forestillingen.

For at reservere en teleslynge, udfyld venligst denne formular:
Dit navn:
Forestilling - Dato:
Forestilling - Klokkeslæt:
Ordre-ID  eller reservationsnr.

Du vil senest 24 timer efter modtagelsen af din bestilling modtage en bekræftelse og voucher pr. mail.

Såfremt du endnu ikke har købt revybilletter, henvises til cirkusrevyen.dk eller til vores billetkontor på telefon 3963 3802. På billetkontoret kan du foretage reservation af teleslynge i forbindelse med dit køb af revybilletter.


På gensyn til en festlig aften i Cirkusrevyen.

Kontakt & åbningstider


Cirkusrevyen - TELTET på Bakken
Dyrehavsbakken telt 85
2930 Klampenborg

Billetkontor tlf. 39 63 38 02

Medlem af Revy Danmark

Hold dig opdateretTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.