1170_2024

Aktuelt

Årets Cirkusrevy er nomineret som Årets Revy og Henrik Lykkegaard er nomineret som Årets Revyforfatter ved Revyernes Revy, der finder sted den 4. august i TELTET på Bakken.

læs mere
Miljøminister Magnus Heunicke overraskede holdet - og især Henrik Lykkegaard - da han gik på scenen under årets personalerevy for at parodiere det nummer, der er lavet om ministeren i årets revy!

læs mere
Nu kan du købe billetter til Cirkusrevyen 2025, der markerer revyens 90 års jubilæum. Glæd dig til en ny og spændende sæson i teltet!

læs mere
Nu har mere end 75.000 sikret sig billet til Cirkusrevyen 2024 - og vi sætter nu to ekstraforestillinger i august i salg!

læs mere
Skuespillerne i Cirkusrevyen 2024 fik sat sit aftryk i cementen foran indgangen til teltet som en markering af, at årets premiere nærmer sig.

læs mere
Cirkusrevyen 2023 løb med hele tre priser ved Revyernes Revy søndag aften. Cirkusrevyen blev kåret til Årets Revy, Bodil Jørgensen som Årets Revykunstner, og så blev forfatteren Carl-Erik Sørensen Årets Revyforfatter, blandt andet for sin tekst til Cirkusrevyen.

læs mere
Den 20. august kan Cirkusrevyen 2023 blandt andet vinde prisen som Årets Revy ved Revyernes Revy, som netop har offentliggjort årets nominerede, og Cirkusrevyen 2023 er nomineret i alle fire kategorier.

læs mere
Glæd dig stjernespækket hold af skuespillere i Cirkusrevyen 2024 med Merete Mærkedahl, Pernille Schrøder, Henrik Lykkegaard, Niels Ellegaard, Niels Olsen og Silas Holst.

læs mere
Traditionen tro satte skuespillerne bag årets Cirkusrevy deres fodaftryk i cement som et fysisk bevis på deres medvirken i Danmarks største revy.

læs mere
Det var en stolt og meget rørt direktør for Cirkusrevyen, som søndag eftermiddag blev dekoreret med en af landets fornemmeste anerkendelser, Dannebrogsordenen.

læs mere
Cirkusrevyen byder endnu engang på knivskarp satire, forrygende parodier og underholdning i særklasse, når årets revy har premiere i maj.

læs mere
Holdet bag Cirkusrevyen 2023 mødtes søndag til pressemøde og efterfølgende forfattermøde forud for prøverne på årets revy.

læs mere
Søndag eftermiddag modtog Cirkusrevyens direktør Sanne og Torben Pedersen prisen som "Årets Æreskunstnere" ved Revyernes Revy 2022.

læs mere
Lisbet Dahl overraskede alle i salen, da hun som afslutning på søndagens forestilling gik på scenen og fik en velfortjent hyldest af publikum og holdet på scenen.

læs mere
Cirkusrevyen byder i 2023 på et hold med både erfaring fra det historiske, grønne telt samt to nye ansigter. Bodil Jørgensen og Mads Knarreborg får debut i Cirkusrevyen til næste år, når de sammen med Niels Olsen, Niels Ellegaard og Merete Mærkedahl går på scenen fra den 8. maj 2023.

læs mere
Efter en fantastisk premiere i teltet mandag aften er der store roser og masser af stjerner til de fem stjerner på scenen - og de mange bag scenen i årets Cirkusrevy!

læs mere
Lisbet Dahl må desværre sygemelde sig kort før premieren på årets Cirkusrevy og er ude af den sæson, der skulle have været hendes sidste. Pernille Schrøder overtager Lisbets roller i revyen.

læs mere
Lisbet Dahl er ramt af coronavirus, og det har forsinket processen i at få gjort årets revy klar til de første forestillinger. Det betyder beklageligvis, at sæsonstarten på Cirkusrevyen 2022 bliver udskudt med første forestilling fredag den 20. maj.

læs mere
Foran Cirkusrevyens portal er der fodaftryk af alle revyens skuespillere siden 1988. Med præcis en måned til premieren satte skuespillerne bag årets revy deres fødder i cement, og selvom traditionen blev holdt i hævd, så er denne sæson alligevel speciel.

læs mere
Mandag eftermiddag mødtes hele holdet bag Cirkusrevyen 2022 inden de første læseprøver på årets revy, der er Lisbet Dahls sidste sæson i Cirkusrevyen.

læs mere
Der er lagt op til den helt store fejring af Cirkusrevyens instruktør Lisbet Dahl i Korsbæk på Bakken og i teltet søndag den 14. august kl. 15.00. Kom med til hyldestdagen 'Lisbet Længe Leve'.

læs mere
Til næste år siger vi farvel og tak til en stor kunstner, når Lisbet Dahl går på scenen for sidste gang i Cirkusrevyen. Glæd dig til den 7. maj 2022, når Cirkusrevyen vender tilbage!

læs mere
Søndagens forestilling blev Ulf Pilgaards sidste i Cirkusrevyen, og det blev en historisk forestilling, da Hendes Majestæt Dronningen overraskede Ulf og publikum og gik på scenen.

læs mere
Søndag den 5. september fik Ulf Pilgaard sin velfortjente hyldest efter 40 forrygende sæsoner i Cirkusrevyen. Det blev fejret med en storslået fest og hyldesttaler på scenen.

læs mere
26. august 2021

Royalt besøg i teltet

Cirkusrevy-holdet fik onsdag aften besøg af H.K.H. Prinsesse Benedikte, der var blandt publikum til dagens forestilling. Prinsessen har gennem længere tid ønsket at overvære Cirkusrevyen, og det lykkedes heldigvis i Ulf Pilgaards finalesæson.

læs mere
Skuespillerne i årets Cirkusrevy blev overrasket på scenen i den traditionelle halvvejsrevy, hvor rollerne var byttet om, og skuespillerne for en gangs skyld sad på tilskuerrækkerne og personalet gik på scenen og tog holdet og årets revy under kærlig behandling.

læs mere
Cirkusrevyen 2021 er nomineret som Byens Bedste Forestilling i Berlingskes AOK, og du kan være med til at bestemme, hvem der skal vinde titlen.

læs mere
Cirkusrevyens instruktør Lisbet Dahl har fået konstateret stress efter et sygdomsforløb, der har tæret på kræfterne. Hun er derfor ikke på scenen i Cirkusrevyen den næste måneds tid, mens resten af holdet dublerer hendes roller.

læs mere
Glæd dig til 2022, hvor Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Carsten Svendsen indtager scenen i Cirkusrevyen 2022.

læs mere
Nu kan du få det første smugkig på nogle af de numre, du kan opleve i Cirkusrevyen 2021, blandt andet Ulf Pilgaard i sin glansrolle som Dronningen.

læs mere
Årets hold i Cirkusrevyen lagde i dag sko og strømper og satte traditionen tro sine fodaftryk i en cementflise foran teltet. For Ulf Pilgaard var det den sidste flise, men for Merete Mærkedahl er det første gang, hun sætter sit aftryk på Cirkusrevyen.

læs mere
Den nye genåbningsplan betyder, at teatre og store dele af kulturlivet åbner den 6. maj 2021. Når vi kender de konkrete retningslinjer og eventuelle restriktioner, der måtte gælde i Cirkusrevyen, blandt andet i forhold til antallet af publikummer og corona-pas, vender vi naturligvis tilbage.

læs mere
I år skal vi forkæle hinanden lidt ekstra i juletiden - også selvom det bliver på afstand. Så er det godt at have noget at glæde sig til. Vi glæder os til at byde velkommen til Cirkusrevyen 2021!

læs mere
Cirkusrevyen vender stærkt tilbage til næste år. Der arbejdes sideløbende på en række løsninger, så publikum atter kan opleve Ulf Pilgaard og revyen til næste år. Fortsætter de gældende restriktioner kan Cirkusrevyen 2021 blive til virkelighed på en sikker måde for både gæster og medarbejdere, så alle trygt kan gå i teltet.

læs mere
Niels Ellegaard er igen klar til en fantastisk revysæson i teltet, og nu er han helt velfortjent nomineret til Folkets Teaterpris "Teaterflisen", hvor modtageren får sin egen flise på Danmarks "Walk of Fame", Frederiksberg Allé.

læs mere
Danmarks største revy aflyser i 2020, men vender stærkt tilbage fra 1. maj 2021, hvor Ulf Pilgaard får sin finalesæson og jubilæum efter 40 sæsoner i Cirkusrevyen.

læs mere
"Den alvorlige situation med spredning af coronavirus i Danmark rammer os alle hårdt lige nu. Cirkusrevyens første prioritet er vores gæsters og medarbejderes sikkerhed og for at
sikre størst mulig tryghed og ro for alle, har vi taget beslutningen om at rykke vores
premiere til august," siger Cirkusrevyens direktør Torben "Træsko" Pedersen.

læs mere
I næste uge begynder prøverne på Cirkusrevyen 2020, og allerede inden prøvestart har flere end 100.000 købt billet til årets brag af en revy, der er Ulf Pilgaards 40 års jubilæum og sidste sæson i Cirkusrevyen. Køb billet til yderligere en ekstra forestilling i august.

læs mere
Nu begynder forberedelserne til Cirkusrevyen 2020! Søndag blev forberedelserne til årets revy officielt skudt i gang ved et arrangement i Klithuset i Dronningmølle. Her mødtes skuespillerne og holdet bag revyen for første gang med en række forfattere for at sætte gang i revysæsonen.

læs mere
Flere end 60.000 har allerede sikret sig billet til Ulf Pilgaards sidste sæson i Cirkusrevyen 2020. Med den store interesse for næste års revy, sætter vi nu flere forestillinger i salg - den perfekte julegaveidé.

læs mere
Oplev Cirkusrevyen 2020 og vær med til at fejre Ulf Pilgaards jubilæum og afslutningssæson søndag den 21. juni kl. 16.00. Hyldesten af Ulf begynder i Korsbæk på Bakken, inden festen fortsætter i teltet med årets Cirkusrevy, der afsluttes med hyldesttaler til ære for Ulf.

læs mere
Med over et halvt år til premieren er billet nummer 50.000 til næste års Cirkusrevy netop solgt. Den store interesse betyder, at Cirkusrevyen nu forlænger sæsonen til den 22. august 2020.

læs mere
Billetsalget til Cirkusrevyen 2020 er i fuld gang, og flere end 40.000 har allerede sikret sig billet til næste års revy. Vi har derfor åbnet op for to ekstraforestillinger søndag den 24. maj og søndag den 31. maj 2020 kl. 16.00.

læs mere
Som gæst hos Cirkusrevyen i 2020 har du nu også mulighed for at booke en overnatning på Scandic Eremitage i Lyngby til en fordelagtig pris. Du sparer 20% på Scandic Eremitages FLEX-pris.

læs mere
Cirkusrevyen 2019 sluttede af i Aalborg Kongres & Kultur Center for sidste gang efter 35 fantastiske sæsoner. Fra 2020 spiller Cirkusrevyen kun på Bakken.

læs mere
Når vi rammer sensommeren næste år, tager Ulf Pilgaard kostumerne på i Cirkusrevyen for sidste gang, Det bliver et stort år med fejring af Ulf Pilgaards jubilæum og afslutning, når han sammen med Lisbet Dahl, Niels Ellegaard samt Cirkusrevy-debutanterne Mille Lehfeldt og Carsten Svendsen indtager scenen i teltet.

læs mere
"Cirkusrevyen kan igen i år prale med en succes. Revyen er topunderholdende, byder på en fantastisk scenografi og dygtige dansere," skriver Out & About, der kalder Cirkusrevyen 2019 "en forrygende, festlig og farverig revy" og kvitterer med seks stjerner.

læs mere
Nedtællingen til årets revy blev for alvor sat i gang med den traditionsrige begivenhed Fødder i cement, hvor årets Cirkusrevy-hold satte deres fodaftryk i en cementflise foran teltet. Cirkusrevyen 2019 har premiere den 23. maj.

læs mere
Når Cirkusrevyen har spillet i Aalborg Kongres & Kultur Center fra 5. til 8. september, bliver det sidste gang revyen med de folkekære skuespillere Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard i spidsen står på den store scene. Dermed bliver det 35. og sidste gang den populære revy spiller i Aalborg.

læs mere
De otte fantastiske dansere i Cirkusrevyen 2019 er nu fundet. Der er masser at glæde sig til, når danserne sammen med skuespillerholdet indtager scenen i teltet hele sommeren.

læs mere
Søndag den 13. januar samledes hele holdet bag Cirkusrevyen 2019 til de første møder om årets revy, der har premiere den 23. maj.

læs mere
Holdet bag Cirkusrevyen 2019 bliver lidt større end oprindeligt planlagt, idet Lise Baastrup er gravid og forventes at føde en datter i slutningen af februar.

læs mere
21. oktober 2018

Danseaudition 2019

Koreograf René Vinther søger professionelle, kvindelige og mandlige dansere til Cirkusrevyen 2019. Audition afholdes torsdag den 15. november 2018 i København.

læs mere
Ulf Pilgaard har travlt i efteråret, hvor han er på turne med sit foredrag, inden han igen indtager scenen i teltet i 2019.

læs mere
Efter en flot sæson modtog Cirkusrevyen 2018 flotte priser både ved Revyernes Revy og Charlies Revy Galla.

læs mere

I efterårsferien 2018 opfører teatergruppen Mastodonterne musicalen 'Askepot' i Cirkusrevyens telt på Dyrehavsbakken.

læs mere

Ulf Pilgaard afløses i resten af Cirkusrevyens spilleperiode. Henrik Koefoed overtager på Bakken, mens Niels Olsen træder til i Aalborg Kongres & Kulturcenter.

læs mere

Efter nogle ugers sygefravær er Ulf Pilgaard frisk igen og tilbage på scenen i teltet på Dyrehavsbakken.

læs mere


Henrik Koefoed har med kort varsel forberedt sig og er klar til at gå på scenen, indtil Ulf Pilgaard er helt frisk igen.


læs mere


Holdet til næste års Cirkusrevy er sat, og der er lagt op til knivskarp komik og underholdning i særklasse i teltet på Dyrehavsbakken, når Lise Baastrup vender tilbage og den garvede revykunstner Karsten Jansfort slutter sig til holdet.


læs mere

Som altid er vores stærke, stjernespækkede hold klar til action, så snart projektørerne rammer scenen og efter en fuldstændig forrygende premiere, er sæsonen for Cirkusrevyen 2018 nu for alvor skudt i gang.


læs mere
8. februar 2018

Askepot i Cirkusrevyen

Når Bakken for første gang slår portene op i efterårsferien 2018 er det med en helt særlig oplevelse i vente i det grønne telt på Bakken;
Mastodonternes nye, store familiemusical 'Askepot'.

læs mere
23. november 2017

Danseaudition 2018

Koreograf René Vinther søger professionelle, kvindelige og mandlige dansere til  Cirkusrevyens danseensemble 2018.

læs mere
14. august 2017

Revyernes Revy 2017

Revyernes Revy blev afholdt i Cirkusrevyens telt søndag den 13. august kl. 17.00.


Revyernes Revy er en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor alle landets revyer mødes sidst på sommeren. Her præsenteres nogle af årets bedste numre fra de forskellige revyer.læs mere
En forrygende sæson 2017 er fortsat i fuld gang, billetsalget har rundet mere end 145.000 solgte billetter, og det grønne telt på Dyrehavsbakken sprudler af energi. Direktør Torben "Træsko" Pedersen tager allerede forskud på næste sommers glæder og er stolt over at kunne afsløre skuespillerholdet for næste sæson i Danmarks største revy.

læs mere

Et forrygende startskud på sommerens mange forestillinger. Teltet var i går fyldt til sidste plads, og de mange glade gæster jublede over en forrygende, fejende flot og festlig premiere. Også hos skuespillerne, danserne, musikerne og de mange andre medvirkende var stemningen helt i top!


læs mere
Premieren på Cirkusrevyen 2017 nærmer sig med hastige skridt. Stemningen i det grønne telt er helt i top med hektisk aktivitet, hvor alle både på og bag scenen arbejder på højtryk.

læs mere

- og det var heldigvis dejligt solskinsvejr i dag, hvor årets skuespillere smed sko og strømper for at dyppe deres bare fødder i den våde cement.


læs mere

Søger du et deltidsjob i forbindelse med din uddannelse? Så er du måske vores match?


Vi søger en studentermedhjælper til assistance i regnskabsafdelingen som minimum i sæsonen 2017 - til og med udgangen af august/september med mulighed for forlængelse.


læs mere
27. oktober 2016

Cirkusrevyen 2016 på DVD

Cirkusrevyen 2016 udkommer på DVD
den 3. november.


Glæd en du holder af, eller forkæl dig selv med top professionel underholdning i godt selskab med nogle af topnavnene indenfor dansk revy.


læs mere
8. september 2016

Danseaudition 2017

Vi søger professionelle, kvindelige og mandlige dansere til Cirkusrevyens danseensemble 2017.


Audition afholdes:
Mandag den 10. oktober 2016
Dansehallerne København - Pasteursvej 14, 2. sal - 1779 København V


læs mere

Hvorfor slutte noget, som ikke føles færdigt? Sådan spørger holdet bag Cirkusrevyen sig selv og hinanden godt halvvejs inde i første sæson.

Stjernerne i årets Cirkusrevyen tager en runde mere og glæder sig allerede til at arbejde sammen igen i 2017.


læs mere
Vi har lanceret nyt design og indhold på cirkusrevyen.dk. Flere bruger i dag mobilen eller tablets, når de skal på nettet, og det nye design gør, at hjemmesiden automatisk tilpasser sig den platform, som brugeren besøger siden fra.

læs mere
STORT TILLYKKE til Lisbet Dahl, som søndag aften modtog årets hæders-Reumert for sit store kunstneriske talent og lange karriere. Lisbet modtog prisen på scenen i Operaen med stående ovationer fra publikum.

læs mere

Anmelderne var begejstrede, og salget går forrygende! Vi er derfor glade for at kunne annoncere, at åbner for salget til 2 ekstra forestillinger.


læs mere

I dag udkommer en ny bog, der indrammer 80 år med Cirkusrevyen. Flotteste billeder, bedste anekdoter, uforglemmelige øjeblikke fra Cirkusrevyen.


læs mere
Se alle billederne fra premieren den 19. maj 2016. En fantastik sommeraften på Bakken.

læs mere
Skuespillerne er dybt koncentrerede, danserne træner i døgndrift, og skrædderne arbejder hårdt for at få alle kostumer parat til den store aften, hvor Cirkusrevyen byder velkommen til sæsonen 2016.

læs mere
28. april 2016

Premiere-glæde!

Der var stor glæde hos de fem skuespillere efter en veloverstået premiere, der høstede bragende klapsalver fra hele salen!

læs mere
Foråret kom til Bakken, og solen stod i dag højt på himlen over Klampenborg. Traditionen tro smed de fem skuespillere  sko og strømper for at dyppe deres bare fødder i våd cement.

læs mere

Kontakt & åbningstider


Cirkusrevyen - TELTET på Bakken
Dyrehavsbakken telt 85
2930 Klampenborg

Billetkontor tlf. 39 63 38 02

Medlem af Revy Danmark

Hold dig opdateret

 
 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.