Aktuelt

Danmarks største revy aflyser i 2020, men vender stærkt tilbage fra 1. maj 2021, hvor Ulf Pilgaard får sin finalesæson og jubilæum efter 40 sæsoner i Cirkusrevyen.

læs mere
"Den alvorlige situation med spredning af coronavirus i Danmark rammer os alle hårdt lige nu. Cirkusrevyens første prioritet er vores gæsters og medarbejderes sikkerhed og for at
sikre størst mulig tryghed og ro for alle, har vi taget beslutningen om at rykke vores
premiere til august," siger Cirkusrevyens direktør Torben "Træsko" Pedersen.

læs mere
I næste uge begynder prøverne på Cirkusrevyen 2020, og allerede inden prøvestart har flere end 100.000 købt billet til årets brag af en revy, der er Ulf Pilgaards 40 års jubilæum og sidste sæson i Cirkusrevyen. Køb billet til yderligere en ekstra forestilling i august.

læs mere
Nu begynder forberedelserne til Cirkusrevyen 2020! Søndag blev forberedelserne til årets revy officielt skudt i gang ved et arrangement i Klithuset i Dronningmølle. Her mødtes skuespillerne og holdet bag revyen for første gang med en række forfattere for at sætte gang i revysæsonen.

læs mere
Flere end 60.000 har allerede sikret sig billet til Ulf Pilgaards sidste sæson i Cirkusrevyen 2020. Med den store interesse for næste års revy, sætter vi nu flere forestillinger i salg - den perfekte julegaveidé.

læs mere
Oplev Cirkusrevyen 2020 og vær med til at fejre Ulf Pilgaards jubilæum og afslutningssæson søndag den 21. juni kl. 16.00. Hyldesten af Ulf begynder i Korsbæk på Bakken, inden festen fortsætter i teltet med årets Cirkusrevy, der afsluttes med hyldesttaler til ære for Ulf.

læs mere
Med over et halvt år til premieren er billet nummer 50.000 til næste års Cirkusrevy netop solgt. Den store interesse betyder, at Cirkusrevyen nu forlænger sæsonen til den 22. august 2020.

læs mere
Billetsalget til Cirkusrevyen 2020 er i fuld gang, og flere end 40.000 har allerede sikret sig billet til næste års revy. Vi har derfor åbnet op for to ekstraforestillinger søndag den 24. maj og søndag den 31. maj 2020 kl. 16.00.

læs mere
Som gæst hos Cirkusrevyen i 2020 har du nu også mulighed for at booke en overnatning på Scandic Eremitage i Lyngby til en fordelagtig pris. Du sparer 20% på Scandic Eremitages FLEX-pris.

læs mere
Cirkusrevyen 2019 sluttede af i Aalborg Kongres & Kultur Center for sidste gang efter 35 fantastiske sæsoner. Fra 2020 spiller Cirkusrevyen kun på Bakken.

læs mere
Når vi rammer sensommeren næste år, tager Ulf Pilgaard kostumerne på i Cirkusrevyen for sidste gang, Det bliver et stort år med fejring af Ulf Pilgaards jubilæum og afslutning, når han sammen med Lisbet Dahl, Niels Ellegaard samt Cirkusrevy-debutanterne Mille Lehfeldt og Carsten Svendsen indtager scenen i teltet.

læs mere
"Cirkusrevyen kan igen i år prale med en succes. Revyen er topunderholdende, byder på en fantastisk scenografi og dygtige dansere," skriver Out & About, der kalder Cirkusrevyen 2019 "en forrygende, festlig og farverig revy" og kvitterer med seks stjerner.

læs mere
Nedtællingen til årets revy blev for alvor sat i gang med den traditionsrige begivenhed Fødder i cement, hvor årets Cirkusrevy-hold satte deres fodaftryk i en cementflise foran teltet. Cirkusrevyen 2019 har premiere den 23. maj.

læs mere
Når Cirkusrevyen har spillet i Aalborg Kongres & Kultur Center fra 5. til 8. september, bliver det sidste gang revyen med de folkekære skuespillere Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard i spidsen står på den store scene. Dermed bliver det 35. og sidste gang den populære revy spiller i Aalborg.

læs mere
De otte fantastiske dansere i Cirkusrevyen 2019 er nu fundet. Der er masser at glæde sig til, når danserne sammen med skuespillerholdet indtager scenen i teltet hele sommeren.

læs mere

Søndag den 13. januar samledes hele holdet bag Cirkusrevyen 2019 til de første møder om årets revy, der har premiere den 23. maj.

læs mere

Holdet bag Cirkusrevyen 2019 bliver lidt større end oprindeligt planlagt, idet Lise Baastrup er gravid og forventes at føde en datter i slutningen af februar.

læs mere
21. oktober 2018

Danseaudition 2019

Koreograf René Vinther søger professionelle, kvindelige og mandlige dansere til Cirkusrevyen 2019. Audition afholdes torsdag den 15. november 2018 i København.

læs mere

Ulf Pilgaard har travlt i efteråret, hvor han er på turne med sit foredrag, inden han igen indtager scenen i teltet i 2019.

læs mere
Efter en flot sæson modtog Cirkusrevyen 2018 flotte priser både ved Revyernes Revy og Charlies Revy Galla.

læs mere

I efterårsferien 2018 opfører teatergruppen Mastodonterne musicalen 'Askepot' i Cirkusrevyens telt på Dyrehavsbakken.

læs mere

Ulf Pilgaard afløses i resten af Cirkusrevyens spilleperiode. Henrik Koefoed overtager på Bakken, mens Niels Olsen træder til i Aalborg Kongres & Kulturcenter.

læs mere

Efter nogle ugers sygefravær er Ulf Pilgaard frisk igen og tilbage på scenen i teltet på Dyrehavsbakken.

læs mere


Henrik Koefoed har med kort varsel forberedt sig og er klar til at gå på scenen, indtil Ulf Pilgaard er helt frisk igen.


læs mere


Holdet til næste års Cirkusrevy er sat, og der er lagt op til knivskarp komik og underholdning i særklasse i teltet på Dyrehavsbakken, når Lise Baastrup vender tilbage og den garvede revykunstner Karsten Jansfort slutter sig til holdet.


læs mere

Som altid er vores stærke, stjernespækkede hold klar til action, så snart projektørerne rammer scenen og efter en fuldstændig forrygende premiere, er sæsonen for Cirkusrevyen 2018 nu for alvor skudt i gang.


læs mere
8. februar 2018

Askepot i Cirkusrevyen

Når Bakken for første gang slår portene op i efterårsferien 2018 er det med en helt særlig oplevelse i vente i det grønne telt på Bakken;
Mastodonternes nye, store familiemusical 'Askepot'.

læs mere
23. november 2017

Danseaudition 2018

Koreograf René Vinther søger professionelle, kvindelige og mandlige dansere til  Cirkusrevyens danseensemble 2018.

læs mere
14. august 2017

Revyernes Revy 2017

Revyernes Revy blev afholdt i Cirkusrevyens telt søndag den 13. august kl. 17.00.


Revyernes Revy er en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor alle landets revyer mødes sidst på sommeren. Her præsenteres nogle af årets bedste numre fra de forskellige revyer.læs mere
En forrygende sæson 2017 er fortsat i fuld gang, billetsalget har rundet mere end 145.000 solgte billetter, og det grønne telt på Dyrehavsbakken sprudler af energi. Direktør Torben "Træsko" Pedersen tager allerede forskud på næste sommers glæder og er stolt over at kunne afsløre skuespillerholdet for næste sæson i Danmarks største revy.

læs mere

Et forrygende startskud på sommerens mange forestillinger. Teltet var i går fyldt til sidste plads, og de mange glade gæster jublede over en forrygende, fejende flot og festlig premiere. Også hos skuespillerne, danserne, musikerne og de mange andre medvirkende var stemningen helt i top!


læs mere
Premieren på Cirkusrevyen 2017 nærmer sig med hastige skridt. Stemningen i det grønne telt er helt i top med hektisk aktivitet, hvor alle både på og bag scenen arbejder på højtryk.

læs mere

- og det var heldigvis dejligt solskinsvejr i dag, hvor årets skuespillere smed sko og strømper for at dyppe deres bare fødder i den våde cement.


læs mere

Søger du et deltidsjob i forbindelse med din uddannelse? Så er du måske vores match?


Vi søger en studentermedhjælper til assistance i regnskabsafdelingen som minimum i sæsonen 2017 - til og med udgangen af august/september med mulighed for forlængelse.


læs mere
27. oktober 2016

Cirkusrevyen 2016 på DVD

Cirkusrevyen 2016 udkommer på DVD
den 3. november.


Glæd en du holder af, eller forkæl dig selv med top professionel underholdning i godt selskab med nogle af topnavnene indenfor dansk revy.


læs mere
8. september 2016

Danseaudition 2017

Vi søger professionelle, kvindelige og mandlige dansere til Cirkusrevyens danseensemble 2017.


Audition afholdes:
Mandag den 10. oktober 2016
Dansehallerne København - Pasteursvej 14, 2. sal - 1779 København V


læs mere

Hvorfor slutte noget, som ikke føles færdigt? Sådan spørger holdet bag Cirkusrevyen sig selv og hinanden godt halvvejs inde i første sæson.

Stjernerne i årets Cirkusrevyen tager en runde mere og glæder sig allerede til at arbejde sammen igen i 2017.


læs mere
Vi har lanceret nyt design og indhold på cirkusrevyen.dk. Flere bruger i dag mobilen eller tablets, når de skal på nettet, og det nye design gør, at hjemmesiden automatisk tilpasser sig den platform, som brugeren besøger siden fra.

læs mere
STORT TILLYKKE til Lisbet Dahl, som søndag aften modtog årets hæders-Reumert for sit store kunstneriske talent og lange karriere. Lisbet modtog prisen på scenen i Operaen med stående ovationer fra publikum.

læs mere

Anmelderne var begejstrede, og salget går forrygende! Vi er derfor glade for at kunne annoncere, at åbner for salget til 2 ekstra forestillinger.


læs mere

I dag udkommer en ny bog, der indrammer 80 år med Cirkusrevyen. Flotteste billeder, bedste anekdoter, uforglemmelige øjeblikke fra Cirkusrevyen.


læs mere
Se alle billederne fra premieren den 19. maj 2016. En fantastik sommeraften på Bakken.

læs mere
Skuespillerne er dybt koncentrerede, danserne træner i døgndrift, og skrædderne arbejder hårdt for at få alle kostumer parat til den store aften, hvor Cirkusrevyen byder velkommen til sæsonen 2016.

læs mere
28. april 2016

Premiere-glæde!

Der var stor glæde hos de fem skuespillere efter en veloverstået premiere, der høstede bragende klapsalver fra hele salen!

læs mere
Foråret kom til Bakken, og solen stod i dag højt på himlen over Klampenborg. Traditionen tro smed de fem skuespillere  sko og strømper for at dyppe deres bare fødder i våd cement.

læs mere

KLIK HER FOR AT KØBE BILLETTER TIL 2021 - ELLER RING PÅ 39 63 38 02

Kontakt & åbningstider


Gå til Kontaktinfo
Email: info@cirkusrevyen.dk

Billetkontor: Tlf. 39 63 38 02
Åbent hverdage kl. 12 - 16

Administrationskontor: Tlf. 39 63 46 30
Hele året - hverdage kl. 12 - 16

Medlem af RevyDanmark

Hold dig opdateretTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.


Cirkusrevyen anvender cookies
Vi benytter cookies til at få websitet til at fungere optimalt. Cookies anvendes primært til trafikmåling via Google Analytics, men ligeledes til at analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.
Du accepterer brugen af cookies ved at klikke luk eller klikke videre på websitet. Læs mere om Cookies


OK