1170_2024

Årets revyhold fik fødderne i cement: Silas Holst fik sin drøm opfyldt

5. april 2024
retur

Henrik Lykkegaard, Merete Mærkedahl, Pernille Schrøder, Niels Ellegaard og Niels Olsen har alle prøvet det mange gange før, men for Silas Holst var det første gang, han skulle smide sko og strømper og sætte sin fod ned i den iskolde cementflise foran Cirkusrevyens indgangsportal.

- Jeg var 12 år, da jeg i 1995 første gang så Cirkusrevyen. Jeg husker, hvordan jeg i pausen gik rundt og kiggede på alle skuespillernes fodaftryk og tænkte "Hold da op, hvor er det flot. Tænk, hvis det var mine fødder, der var der". Nu ER det min fod i cementen og mit billede, der hænger sammen med alle stjernerne oppe over indgangen. Det er så surrealistisk og så magisk, siger Silas Holst, som dog ikke er helt ukendt med at stå på Cirkusrevyens scene; i 2006 og 2007 var han med i revyen som danser.

Årets hold har allerede været i gang med prøverne i et par uger, og indtil videre går det strygende, fortæller revyens instruktør, Joy-Maria Frederiksen:

- Jeg synes, det går rigtigt godt med årets revy. Vi er i fuld gang med prøverne og har fået mange sjove og fede tekster. Publikum kan godt glæde sig, lyder det fra Joy-Maria, som sidste år debuterede som Cirkusrevyen instruktør - en bedrift, som blev belønnet med prisen som Årets Revy.

Traditionen med at årets skuespillerhold sætter et fysisk bevis på, at de skal stå på scenen i Cirkusrevyen, begyndte i 1988, og med årene er indgangsportalen foran Cirkusrevyen blevet et lille stykke Danmarkshistorie, hvor mange går opdagelse blandt de forskellige fødder og ser, hvem af revyens mange ikoner, de passer størrelse med.

Cirkusrevyen 2024 har premiere den 16. maj og spiller til den 25. august.Kontakt & åbningstider


Cirkusrevyen - TELTET på Bakken
Dyrehavsbakken telt 85
2930 Klampenborg

Billetkontor tlf. 39 63 38 02

Medlem af Revy Danmark

Hold dig opdateret

 
 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.