Cirkusrevyen i arbejdstøjet inden Ulfs sidste sæson

10. februar 2020
retur
Nu begynder forberedelserne til Cirkusrevyen 2020! Søndag blev forberedelserne til årets revy officielt skudt i gang ved et arrangement i Klithuset i Dronningmølle. Her mødtes skuespillerne og holdet bag revyen for første gang med en række forfattere for at sætte gang i revysæsonen.

"Nu skal vi for alvor i arbejdstøjet, så vi kan få sammensat en sjov og smuk revy. Lige nu ved vi nærmest ingenting - udover premieredatoen, men vi ved, at det bliver en helt speciel sæson, når Ulf takker af. Selvom det er med et vist vemod, så glæder jeg mig også til at få sagt ordentligt farvel til Ulf sammen med publikum," siger instruktør Lisbet Dahl.

Cirkusrevyens direktør Torben "Træsko" Pedersen glæder sig til endnu en forrygende revysæson, der bliver helt speciel, når Ulf Pilgaard for sidste gang går på scenen i teltet. Over 85.000 har allerede købt billet, og forventningerne til årets revy er høje.

"Jeg glæder mig til at se, hvad holdet byder på i år. Det er en helt særlig sæson for os alle sammen i Cirkusrevyen. Vi skal først og fremmest sige tak til Ulf for mange sjove og skarpe satirenumre i revyen, og så glæder jeg mig også til at byde Mille Lehfeldt og Carsten Svendsen velkommen i Cirkusrevy-familien,"
siger Torben "Træsko" Pedersen.

Cirkusrevyen 2020 kan opleves fra den 14. maj i TELTET på Bakken. Årets skuespillerhold består af Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Niels Ellegaard, Mille Lehfeldt og Carsten Svendsen.

Køb billet til Cirkusrevyen 2020 her.


KLIK HER FOR AT KØBE BILLETTER TIL 2020 - ELLER RING PÅ 39 63 38 02

Kontakt & åbningstider


Gå til Kontaktinfo
Email: info@cirkusrevyen.dk

Billetkontor: Tlf. 39 63 38 02
Åbent hverdage kl. 12 - 16

Administrationskontor: Tlf. 39 63 46 30
Hele året - hverdage kl. 12 - 16

Medlem af RevyDanmark

Hold dig opdateretTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.