1170_2022banner

Cirkusrevyen må undvære Lisbet Dahl

16. maj 2022
retur
Lisbet Dahl må desværre sygemelde sig kort før premieren på årets Cirkusrevy og er ude af den sæson, der skulle have været hendes sidste. Pernille Schrøder overtager Lisbets roller i revyen.

I april blev skuespiller og instruktør Lisbet Dahl ramt af coronavirus og premieren på Cirkusrevyen 2022 blev derfor rykket, men desværre har følgerne af den seneste sygemelding medført, at det ikke er muligt for Lisbet at gennemføre forestillingerne.

"Jeg er enormt ked af, at Lisbet ikke kan komme på scenen i årets revy, der skulle have været hendes store finalesæson i Cirkusrevyen, og vi er alle på revyen meget påvirket af Lisbets sygemelding. Det er bestemt ikke den afslutning, Lisbet selv havde fortjent at få i Cirkusrevyen, men holdet på scenen vil hver aften give Lisbet en velfortjent hyldest," siger Cirkusrevyens direktør Torben Pedersen.

De kommende dage vil Pernille Schrøder slutte sig til holdet i Cirkusrevyen 2022, der består af Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Carsten Svendsen for at færdiggøre prøverne på revyen, så de er klar til første forestilling på fredag den 20. maj.

"Vi er virkelig taknemmelige for, at Pernille Schrøder igen i år har sagt ja til at springe til i sidste øjeblik. Pernille er en fantastisk skuespiller med et stort talent og hjerte for revy, og vi glæder os alle på holdet til at dele Cirkusrevy-scenen med hende," siger skuespiller Niels Olsen.

Lisbet Dahl debuterede i Cirkusrevyen 1974 og siden 1985 har hun af flere omgange medvirket og instrueret revyen i teltet på Bakken.

"Jeg er naturligvis meget ked af, at vores samarbejde med Lisbet gennem 34 fantastiske sæsoner afsluttes sådan, men Lisbets ve og vel er det vigtigste. 2022 skulle have været en velfortjent farvelsæson til Lisbet, men desværre blev det dermed i 2021 sidste gang, hun medvirkede i Cirkusrevyen. Jeg sender sammen med hele holdet bag revyen Lisbet mange varme tanker og ønsker hende god bedring," siger Torben Pedersen.

Cirkusrevyen 2022 har første forestilling på fredag den 20. maj kl. 18.00 med premiere på mandag den 23. maj kl. 20.00 og spiller foreløbigt frem til den 21. august.

Kontakt & åbningstider


Cirkusrevyen - TELTET på Bakken
Dyrehavsbakken telt 85
2930 Klampenborg

Billetkontor tlf. 39 63 38 02

Medlem af RevyDanmark

Hold dig opdateretTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.