Cirkusrevyen må undvære Ulf Pilgaard resten af sæsonen

14. august 2018
retur

Ulf Pilgaard afløses i resten af Cirkusrevyens spilleperiode. Henrik Koefoed overtager på Bakken, mens Niels Olsen træder til i Aalborg Kongres & Kulturcenter. 

Efter nogle uger tilbage på scenen blev Ulf Pilgaard desværre utilpas efter to forestillinger i teltet på Bakken i lørdags. Han er frisk igen, men skal igennem nogle ekstra lægeundersøgelser. 

"Det er helt vildt ærgerligt, at vi må undvære Ulf. Men i den kommende tid skal han gennem nogle lægetjek og tests, og det vil vi gerne give ham fred og ro til," fortæller instruktør Lisbet Dahl.

Henrik Koefoed, der også trådte til under Ulf Pilgaards sygeperiode i juli, vil kunne opleves på Dyrehavsbakken til og med den 31. august. I Aalborg bliver det Niels Olsen, der overtager Ulf Pilgaards numre, når Cirkusrevyen spiller i Aalborg Kongres & Kulturcenter fra den 5.-9. september.

"Vi er utrolig glade for, at så professionelle kræfter som Henrik Koefoed og Niels Olsen, kan hjælpe os resten af sæsonen. Publikum kan derfor trygt glæde sig til nogle forrygende forestillinger - også her i slutningen af sæsonen" fortæller Cirkusrevyens direktør, Torben 'Træsko' Pedersen.

Ulf Pilgaard er som allerede annonceret på plakaten igen til Cirkusrevyen 2019. Han ser frem til sin 39. sæson i Cirkusrevyen, og hele revyholdet glæder sig til, at Ulf kommer stærkt tilbage til næste år.

KLIK HER FOR AT KØBE BILLETTER TIL 2018 - ELLER RING PÅ 39 63 38 02

Kontakt & åbningstider


Gå til Kontaktinfo
Email: info@cirkusrevyen.dk

Billetkontor: Tlf. 39 63 38 02
Åbent hverdage kl. 12 - 16

Administrationskontor: Tlf. 39 63 46 30
Hele året - hverdage kl. 12 - 16

Hold dig opdateretTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i teltet på Dyrehavsbakken, samt tilbud fra vores restauranter.