1170_2022banner

Cirkusrevyen udskyder sæsonstart

30. april 2022
retur
Lisbet Dahl er ramt af coronavirus, og det har forsinket processen i at få gjort årets revy klar til de første forestillinger. Det betyder beklageligvis, at sæsonstarten på Cirkusrevyen 2022 bliver udskudt med første forestilling fredag den 20. maj.

Den store finalesæson for Cirkusrevyens mangeårige instruktør lader vente på sig. Lisbet Dahl er desværre blevet ramt af corona, og det har fået stor indflydelse på prøveforløbet op til premieren på Cirkusrevyen 2022, der var planlagt til den 12. maj. 

Lisbet Dahl er i bedring og er i øjeblikket sygemeldt fra prøverne i teltet, mens hun kommer sig. For at give holdet tid og mulighed for at gøre revyen færdig, når Lisbet er tilbage, udskydes sæsonstarten, så første forestilling bliver fredag den 20. maj og premiere mandag den 23. maj.

"Jeg har, som alle vores gæster, glædet mig helt enormt til at se årets Cirkusrevy, men coronavirus lever stadig blandt os, og for Lisbet er det desværre ikke en let omgang at komme igennem. For at give Lisbet tid til at komme sig, så hun sammen med holdet kan gøre revyen færdig, er vi beklageligvis nødt til at udskyde sæsonstarten," siger Cirkusrevyens direktør Torben Pedersen.

Alle gæster med billet til de forestillinger, der bliver berørt af udskydelsen, får direkte besked fra Cirkusrevyen om deres billetter, selvom det er en trist besked, de mange gæster nu får.

"Det kommer desværre til at skuffe en hel masse mennesker, at premieren nu bliver forsinket, og det er jeg rigtig ked af, især efter de turbulente år, vi har været igennem, siden pandemien startede. Jeg vil for alt i verden sikre, at alle vores medvirkende og holdet bag scenen sammen kan få lavet Cirkusrevyen 2022 klar på en god og ordentlig måde, hvor vi passer på hinanden, og så glæder jeg mig til at se vores fantastiske gæster i teltet lidt senere i maj," siger Torben Pedersen.

Den nye premieredato for Cirkusrevyen 2022 betyder, at spilleperioden foreløbigt forlænges til og med den 21. august. 

Kontakt & åbningstider


Cirkusrevyen - TELTET på Bakken
Dyrehavsbakken telt 85
2930 Klampenborg

Billetkontor tlf. 39 63 38 02

Medlem af RevyDanmark

Hold dig opdateretTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.