Cirkusrevyens direktør tildelt Ridderkorset

6. marts 2023
retur
Torben "Træsko" Pedersen udnævnt til Ridder af Dannebrogordenen

Det var en stolt og meget rørt direktør for Cirkusrevyen, som søndag eftermiddag blev dekoreret med en af landets fornemmeste anerkendelser, Dannebrogsordenen.

Udnævnelsen skete i forbindelse med Revy Danmarks årlige generalforsamling i København, hvor kollegerne i den grad tog fusen på den intetanende Torben Pedersen.

Hyldesten startede med en fællessang skrevet af Leif Maibom, der er tidligere direktør for Sønderborg Sommerrevy. Sangen var en omskrevet udgave af "Jeg har aldrig fået noget" fra Cirkusrevyen 1953, og i Leif Maiboms udgave andre revydirektørers priser fremhævet, mens Torben "aldrig har fået noget." Herefter kunne formanden for Revy Danmark, Lars Arvad, på vegne af Hendes Majestæt Dronningen overrække Torben Pedersen Ridderkorset til stor jubel for landets revydirektører, der fortsatte med fællessang på "Klampenborgvisen", der er en fast tradition i Cirkusrevyen ved store begivenheder.

"Jeg er meget rørt og beæret over den store anerkendelse fra Hendes Majestæt Dronningen, både for mig selv personligt og for revybranchen. Det er hele revyens pris, og uden Sanne ved min side, og vores mange kolleger i Cirkusrevyen og på Bakken gennem årene, ville det ikke have været muligt for mig," siger Torben Pedersen.

Torben Pedersen har i år 50-års jubilæum som teltholder på Bakken. I 1985 overtog han sammen med hustruen Sanne Cirkusrevyen, og i løbet af sine indtil videre 38 år som direktør for Danmarks største revy, gik Cirkusrevyen fra at være tæt på konkurs til en stor succesrevy, der samler over 100.000 gæster om året.

Torben og holdet bag Cirkusrevyen kan dog ikke hvile på laurbærrene, for allerede i næste uge starter prøverne på årets Cirkusrevy med Bodil Jørgensen, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Niels Ellegaard og Mads Knarreborg på scenen.

Se videoen af hele overraskelsen på Cirkusrevyens YouTube-kanal her.Kontakt & åbningstider


Cirkusrevyen - TELTET på Bakken
Dyrehavsbakken telt 85
2930 Klampenborg

Billetkontor tlf. 39 63 38 02

Medlem af Revy Danmark

Hold dig opdateret

 
 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.