1170_2021show

Dronningen overraskede Ulf Pilgaard i hans sidste forestilling

5. oktober 2021
retur
Efter 40 sæsoner på Cirkusrevyens scene blev søndagens forestilling den sidste for Ulf Pilgaard. Efter en lang og rørende sæson, der har budt på store øjeblikke og mange udfordringer på grund af coronasituationen, kunne Ulf Pilgaard en allersidste gang modtage publikums hyldest.

Men det var ikke kun publikums hyldest, Ulf Pilgaard modtog til den sidste forestilling. Da Ulf Pilgaard i sin parodi på Dronningen sagde de berømte ord "Gud bevare Danmark", overraskede Hendes Majestæt Dronningen både Ulf og publikum og gik på scenen for at overrække dagens hovedperson et askebæger med Dronningens monogram.

For Ulf Pilgaard er det slutningen på en lang og flot karriere i Cirkusrevyen efter 40 sæsoner, og en finalesæson med hele 176 forestillinger.

"Det har været så enormt rørende at stå på scenen hver aften og modtage stående bifald fra publikum, og jeg vil gerne have lov til at sige tusind tak til alle, der har set Cirkusrevyen i år og fulgt mig gennem 40 sæsoner. Jeg er enormt stolt over den revy, vi i fællesskab har lavet, både i år og gennem de sidste mange, mange år. Tusind tak til mine kolleger, både på og bag scenen, der har gjort mit arbejde i Cirkusrevyen til en stor fornøjelse," siger Ulf Pilgaard.

For Cirkusrevyens direktør Torben Pedersen er det vemodigt nu at skulle sige farvel til en revyens store mænd, der siden 1986 fast har været en del af holdet i Danmarks største revy.

"Ulf Pilgaard har uden tvivl været den femte mast i teltet, og det er naturligvis med vemod, at vi nu siger farvel til Ulf, men det har været enormt rørende at opleve den stemning, der har været fra holdet og fra publikum i denne lange sæson. Jeg vil gerne sige Ulf tusind tak for mange fantastiske år sammen i Cirkusrevyen, og jeg ønsker ham held og lykke med fremtidens projekter. Teltet bliver heldigvis stående her på Bakken, og jeg glæder mig til at byde vores gæster velkommen til en ny revy til næste år," siger Torben Pedersen.

Cirkusrevyen vender tilbage igen fra den 7. maj 2022 med et hold, der består af Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Carsten Svendsen.


Kontakt & åbningstider


Billetkontor tlf. 39 63 38 02
Tirsdag - fredag kl. 12.00 - 15.30


Medlem af RevyDanmark

Hold dig opdateretTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.