Familieforøgelse i Cirkusrevyen - Lise Baastrup venter barn

6. november 2018
retur
Holdet bag Cirkusrevyen 2019 er for længst på plads. Nu bliver holdet imidlertid lidt større end oprindeligt planlagt, idet Lise Baastrup er gravid og forventes at føde en datter i slutningen af februar.

Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Karsten Jansfort og Lise Baastrup har længe haft kalenderen blokeret fra midten af marts, hvor skuespillerne starter læseprøver forud for premieren på Cirkusrevyen den 23. maj.

Men inden da står den på familieforøgelse for Lise Baastrup og hendes kæreste Jacob Dahl, som er forestillingsleder på Cirkusrevyen.

"Ja, det bliver en rigtig lille Cirkusrevy-baby. Der er ingen tvivl om, at vores lille pige kommer til at tilbringe en hel del af sit første halve år i det store, grønne telt på Bakken," siger en meget glad Lise Baastrup.

"Vi glæder os selvfølgelig helt vildt meget. Og selvom terminen ligger temmelig tæt på prøvestart, er vi sikre på, at det kommer til at fungere fint," fortæller Lise Baastrup.

Også Cirkusrevyens instruktør, Lisbet Dahl, ser frem til et lille, nyt barnebarn.

"Jamen, der er da ikke noget mere livsbekræftende end et lille, nyt menneske. Heldigvis er et prøveforløb jo så fleksibelt, at vi sagtens kan tage hensyn til den nybagte mor og til barnets rytme," siger Lisbet Dahl.

Hele skuespillerholdet melder sig klar til at indtage scenen i den nye sæson og glæder sig allerede. Når skoven springer ud i maj, åbnes dørene til den 86. sæson med Cirkusrevy i teltet på Dyrehavsbakken.

Cirkusrevyen 2019 spiller på Dyrehavsbakken fra 23. maj til 31. august og i Aalborg Kongres & Kultur Center fra 5. til 8. september.

KLIK HER FOR AT KØBE BILLETTER TIL 2019 - ELLER RING PÅ 39 63 38 02

Kontakt & åbningstider


Gå til Kontaktinfo
Email: info@cirkusrevyen.dk

Billetkontor: Tlf. 39 63 38 02
Åbent hverdage kl. 12 - 16

Administrationskontor: Tlf. 39 63 46 30
Hele året - hverdage kl. 12 - 16

Hold dig opdateretTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i teltet på Dyrehavsbakken, samt tilbud fra vores restauranter.