Glædelige gensyn og ny energi i Cirkusrevyen 2019

28. juni 2018
retur

Holdet til næste års Cirkusrevy er sat, og der er lagt op til knivskarp komik og underholdning i særklasse i teltet på Dyrehavsbakken, når Lise Baastrup vender tilbage og den garvede revykunstner Karsten Jansfort slutter sig til holdet.
Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard og Henrik Lykkegaard udgør den erfarne kerne, når endnu en sæson af hele Danmarks Cirkusrevy løber af stablen i 2019. De vil på fornem vis blive suppleret af to kapaciteter med stort komisk talent nemlig Lise Baastrup og Cirkusrevy-debutanten; Karsten Jansfort.


Lise Baastrup tog Cirkusrevyens publikum med storm i 2016 og 2017, og i 2019 vender hun tilbage til Danmarks største sommerrevy "Jeg har savnet Cirkusrevyen, og det at tage på arbejde i det gamle telt i den smukke skov. Det gør mig i godt humør. Og det kribler allerede i fingrene for at komme i gang med at udvikle tekster og løse dem på scenen. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til at komme tilbage til hele revy-familien," fortæller Lise Baastrup.


Karsten Jansfort som ellers er et kendt ansigt på en lang række revyscener rundt omkring i landet har aldrig tidligere medvirket i Cirkusrevyen - men i 2019 er det også blevet hans tur "For mig står Cirkusrevyen som et flagskib i dansk revy og et billede på tradition, folkelighed og overdådighed. Jeg glæder mig enormt til at blive en del af den store 'revy-familie' på Bakken og til at bidrage til at indfri det store publikums forventninger om en revy, der både rammer bredt og samtidig meget præcist." fortæller Karsten.

 
Direktør for Cirkusrevyen, Torben 'Træsko' Pedersen, glæder sig allerede til, at se det nye hold, skabe en ny og underholdende forestilling til næste år: "Det er et rigtig solidt skuespillerhold, med masser af dynamik, humor og kreativitet - Kombineret med en stærk dansetrup, et topprofessionelt orkester, knalddygtige teknikere og et stort og erfarent produktions hold, kan det ganske enkelt ikke undgå, at blive et både flot, forrygende og formidabelt show igen til næste år." siger Torben 'Træsko' Pedersen.


Udover at stå på scenen, vil Lisbet Dahl - traditionen tro, også instruere Cirkusrevyen 2019, mens James Price for 20. gang som kapelmester vil stå i spidsen for revyens orkester.

Forsalget til sæson 2019 starter søndag den 1. juli 2018 kl. 12.00 på cirkusrevyen.dk og på telefon 3963 3802.


------------------------------------------------------------------------


Fakta om Cirkusrevyen 2019


Medvirkende:
Lisbet Dahl
Ulf Pilgaard
Henrik Lykkegaard
Lise Baastrup
Karsten Jansfort
Instruktør: Lisbet Dahl
Kapelmester: James Price
Scenograf Nina Schiøttz
Kostumier: Michael Nøhr

Premiere:
Torsdag den 23. maj

Sidste forestilling:
Lørdag den 31. august kl. 21

Spilledage og -tidspunkter:
Tirsdage kl. 20 (fra den 28. maj - den 30. juli)
Onsdage kl. 17 og kl. 20
Torsdage kl. 20
Fredage kl. 18 og kl. 21 (fredag den 24. maj dog kun kl. 21)
Lørdage kl. 18 og kl. 21 (lørdag den 8. juni dog kun kl. 18)
Eventuelle ekstraforestillinger annonceres på cirkusrevyen.dk
Cirkusrevyen spiller i Aalborg Kongres & Kultur Center i perioden fra torsdag den 5. til og med søndag den 8. september 2019.

Billetpriser:
Fra kr. 330,- til kr. 565,-


KLIK HER FOR AT KØBE BILLETTER TIL 2018 - ELLER RING PÅ 39 63 38 02

Kontakt & åbningstider


Gå til Kontaktinfo
Email: info@cirkusrevyen.dk

Billetkontor: Tlf. 39 63 38 02
Åbent hverdage kl. 12 - 16

Administrationskontor: Tlf. 39 63 46 30
Hele året - hverdage kl. 12 - 16

Hold dig opdateretTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i teltet på Dyrehavsbakken, samt tilbud fra vores restauranter.