Henrik Koefoed afløser Ulf Pilgaard i Cirkusrevyen

16. juli 2018
retur

Henrik Koefoed har med kort varsel forberedt sig og er klar til at gå på scenen, indtil Ulf Pilgaard er helt frisk igen.

Skuespilleren Henrik Koefoed har læst intensivt hele weekenden, så han kan gå på scenen som afløser for Ulf Pilgaard i årets Cirkusrevy.

"Ulf er heldigvis i klar bedring efter sin sygdom i sidste uge, og spillede én forestilling fredag aften. Men vi vil rigtig gerne være med til at passe godt på Ulf og sørge for, at han ikke overanstrenger sig i denne periode," fortæller direktør for Cirkusrevyen, Torben 'Træsko' Pedersen. "Vi er derfor utrolig glade for, at Henrik Koefoed kan springe til, indtil Ulf er helt frisk igen."

Henrik Koefoed er blandt andet landskendt som én af "Ørkenens Sønner" og har desuden medvirket i en lang række spillefilm, tv-serier og teaterforestillinger. Heller ikke revygenren er fremmed for Henrik Koefoed, som har optrådt i eksempelvis Nykøbing F-revyen, Hjørring-revyen og Bornholmer-revyen. Det er ikke første gang Henrik Koefoed kommer til at stå på scenen i teltet på Dyrehavsbakken, han medvirkede i Cirkusrevyen tilbage i 1992.

"Det er en god sikkerhed - både for Ulf og for resten af holdet - at vide, at Henrik er klar til at tage over i en periode," fortæller Lisbet Dahl. "Vi har gennemført et par enkelte forestillinger med kun 4 skuespillere, og det er gået fint, men hele showet fungerer naturligvis mest optimalt, når vi er 5 skuespillere på scenen."

Cirkusrevyen spiller på Bakken til og med fredag den 31. august og i Aalborg Kongres & Kulturcenter fra den 5. - 9. september 2018."Fotograf: Anders Hein


KLIK HER FOR AT KØBE BILLETTER TIL 2018 - ELLER RING PÅ 39 63 38 02

Kontakt & åbningstider


Gå til Kontaktinfo
Email: info@cirkusrevyen.dk

Billetkontor: Tlf. 39 63 38 02
Åbent hverdage kl. 12 - 16

Administrationskontor: Tlf. 39 63 46 30
Hele året - hverdage kl. 12 - 16

Hold dig opdateretTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i teltet på Dyrehavsbakken, samt tilbud fra vores restauranter.