1170_2024

Her er Cirkusrevyens nye seksstjernede hold

29. juni 2023
retur

Når Cirkusrevyen har premiere den 16. maj 2024, kan publikum glæde sig til et stjernespækket hold af skuespillere: Merete Mærkedahl, Pernille Schrøder, Henrik Lykkegaard, Niels Ellegaard, Niels Olsen og Silas Holst.

Alle seks stjerner har stået på Cirkusrevyens scene før, men for Silas Holst bliver det første gang som skuespiller.

- Min hjerne stod helt stille et sekund, da Joy ringede og spurgte, om jeg ville være med i Cirkusrevyen - inden jeg råbte JA TAK! Jeg kender revyen og folkene bag rigtig godt, fra jeg selv var med som danser, så det bliver spændende denne gang at skulle være med som skuespiller, og jeg glæder mig til at arbejde med revy igen. Jeg har mange gode minder fra Cirkusrevyen, og det bliver skønt igen at skulle tilbringe min sommer i teltet på Bakken, siger Silas Holst, der medvirkede som danser i Cirkusrevyen i 2006 og 2007.

Joy-Maria Frederiksen instruerer igen
Instruktøren på Cirkusrevyen 2024 bliver Joy-Maria Frederiksen, som også har stået i spidsen for dette års revy, der er blevet overøst med stjernespækkede anmeldelser.

- Jeg er virkelig glad for det hold, vi har sammensat til revyen 2024. Det er meget erfarne skuespillere, som hver især kan noget helt særligt, der gør, at vi kan videreføre den fornyelse af revyen, vi har haft stor succes med i år. Vi var samlet for første gang forleden, og allerede dér var stemningen i top. Så jeg glæder mig meget til at komme i gang med arbejdet med næste års Cirkusrevy, siger Joy-Maria Frederiksen, der i 2024 igen har kapelmester Joakim Pedersen ved sin side.

Cirkusrevyens direktør, Torben Pedersen, er også yderst tilfreds med Cirkusrevyens hold 2024.
- Jeg har fuld tiltro til, at 2024-holdet kan videreføre det imponerende høje niveau, revyen har i år. Joys arbejde med at forny Cirkusrevyen med respekt for traditionen har glædet både publikum og anmeldere denne sommer, og vi ser frem til at fortsætte de nye takter, siger Torben Pedersen.

Cirkusrevyen 2024 har premiere torsdag den 16. maj og spiller foreløbigt frem til søndag den 25. august.

Kontakt & åbningstider


Cirkusrevyen - TELTET på Bakken
Dyrehavsbakken telt 85
2930 Klampenborg

Billetkontor tlf. 39 63 38 02

Medlem af Revy Danmark

Hold dig opdateret

 
 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.