1170_2022

Kom med til 'Lisbet Længe Leve' søndag den 14. august 2022

30. november 2021
retur
Der er parodier på Lars Løkke, Birthe Kjær. Der er Humørbomben med den strenge opdragelse af James Price, og der er Nesa fra Familien Danmark. Listen med Lisbet Dahls ikoniske numre i Cirkusrevyen er lang, og i 2022 skriver vi det sidste kapitel i bogen om Lisbet Dahl i Cirkusrevyen.

Lisbet skal fejres, og det gør vi med en helt unik festdag i Cirkusrevyen og Korsbæk på Bakken, og du kan komme med til hyldestdagen:

LISBET LÆNGE LEVE
SØNDAG DEN 14. AUGUST KL. 15.00
når vi hylder Lisbet i hendes finalesæson med en særlig forestilling.

Den store hyldestdag begynder i Korsbæk på Bakken, der blandt andet byder velkommen med bobler og kransekage, inden festen fortsætter i TELTET på Bakken med årets Cirkusrevy, der afsluttes med hyldesttaler til ære for Lisbet Dahl.


CIRKUSREVYEN 2022 FORLÆNGES
Cirkusrevy-sæsonen 2022 forlænges med en uge - foreløbigt til den 14. august, hvor hyldestdagen for Lisbet Dahl finder sted.

Oplev det fantastiske hold på scenen med Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Carsten Svendsen, der alle er klar til endnu en skøn sommer i teltet.

Køb billetter til en stor oplevelse i teltet med Cirkusrevyen 2022!
Vær opmærksom på, at sæsonens sidste forestilling endnu ikke er fastlagt.

Kontakt & åbningstider


Billetkontor tlf. 39 63 38 02
Tirsdag - fredag kl. 12.00 - 15.30


Medlem af RevyDanmark

Hold dig opdateretTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.