1170_2022banner

Nu starter forberedelserne til Cirkusrevyen 2022

28. februar 2022
retur
Mandag eftermiddag begyndte de første forberedelser til årets Cirkusrevy, der har premiere torsdag den 12. maj. Her mødtes hele holdet bag Cirkusrevyen 2022 til det første møde, og herfra starter læseprøverne, hvor numrene til årets revy skal udvælges. Årets revyhold består af Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Carsten Svendsen.

"Nu kan vi endelig se frem mod en sommer, hvor vi kan rykke tættere sammen igen og hylde det fællesskab, som kulturen giver os. Vi er tilbage for fuld styrke, og jeg glæder mig til at se, hvad vores dygtige hold har fundet på, når årets revy har premiere," siger Cirkusrevyens direktør Torben Pedersen.

Cirkusrevyens mangeårige instruktør Lisbet Dahl takker af efter årets sæson, og det er en stor kapacitet med en enorm betydning for revyens historie, vi nu skal sige farvel til.

"Lisbet har både været en god ven og en fantastisk instruktør gennem snart 34 sæsoner i Cirkusrevyen, så det giver bestemt en klump i halsen at tænke på, at det nu er den sidste sæson med Lisbet. Først og fremmest glæder jeg mig til at hylde Lisbet gennem hele sæsonen for hendes store arbejde for dansk revy og Cirkusrevyen i særdeleshed, og jeg håber, vores trofaste publikum vil være med til at gøre hele sæsonen til noget helt specielt," siger Torben Pedersen.

Et forventningsfuldt farvel
Lisbet Dahl går nu ind i sæson nummer 34 i det grønne telt på Bakken, og sommer efter sommer har der været fuld fart på arbejdet med Cirkusrevyen. Nu er det sidste omgang i revymanegen, og det sætter tankerne i gang hos Lisbet Dahl.

"Jeg glæder mig til at lave Cirkusrevyen, som jeg har altid gør, men det er selvfølgelig specielt at tænke på, at det nu er sidste gang for mit vedkommende. Det føles helt rigtigt, at mit farvel til revyen skal være nu, så nye kræfter kan komme til i fremtiden. Det har været en kæmpe del af mit liv, som jeg altid vil sætte stor pris på, og jeg glæder mig til at se publikum på stolerækkerne igen en sidste gang," siger instruktør Lisbet Dahl.

Hvad årets revy kommer til at indeholde, kan instruktøren dog endnu ikke løfte sløret for.

"Nu går vi i gang med arbejdet, og de kommende uger og måneder skal vi sammen få valgt de helt rigtige numre, men hvad revyen kommer til at indeholde, det må publikum vente med at se til maj, men jeg har selv store forventninger til, at det bliver en knaldgod revy," siger Lisbet Dahl.

Cirkusrevyen 2022 kan opleves fra den 7. maj med premiere torsdag den 12. maj.

KØB BILLETTER
Kontakt & åbningstider


Billetkontor tlf. 39 63 38 02
Tirsdag - fredag kl. 12.00 - 15.30

Medlem af RevyDanmark

Hold dig opdateretTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.