Spar 20 % på Scandic Eremitage med billet til Cirkusrevyen 2020

19. september 2019
retur
Når du er blevet træt i kinderne af at grine hele aftenen i Cirkusrevyens underholdende selskab, vil Scandic Eremitage gerne tilbyde dig et godt sted at hvile dem.

Som gæst hos Cirkusrevyen i 2020 har du nu også mulighed for at booke en overnatning på Scandic Eremitage i Lyngby til en fordelagtig pris.

Du sparer 20% på Scandic Eremitages FLEX-pris, når du booker med bookingkoden SEV på Scandics website www.scandichotels.dk. Husk også at fremvise din billet til Cirkusrevyen ved check-ind på hotellet.

Læs mere her

Rabatten gælder i hele Cirkusrevyens spilleperiode i 2020.

Om Scandic Eremitage
Scandic Eremitage ligger i hjertet af Lyngby kun lige knap 6 km fra Dyrehavsbakken og 13 km fra København. Hotellet, som er lyst og rummeligt, ligger på toppen af Lyngby Storcenter, så mange af værelserne har en flot udsigt over Lyngby og de nærliggende grønne områder.

Som en del af opholdet får du selvfølgelig vores lækre morgenbuffet med flere end 100 forskellige morgenmadsprodukter og masser af økologi. Vi tilbyder også "Morgenmad for alle" med produkter særligt til dig, som ikke tåler eller måske har fravalgt gluten og laktose.

Hvis sulten og tørsten melder sig senere på dagen kan du også nyde en god frokost eller middag i vores restaurant Galleri med kig til Lyngby Storcenter eller slappe af med en god kop kaffe eller drink i vores hyggelige bar.

Som gæst på hotellet kan du parkere gratis i den store parkeringskælder, der ligger under hotellet

Læs mere om Scandic Eremitage her.


KLIK HER FOR AT KØBE BILLETTER TIL 2020 - ELLER RING PÅ 39 63 38 02

Kontakt & åbningstider


Gå til Kontaktinfo
Email: info@cirkusrevyen.dk

Billetkontor: Tlf. 39 63 38 02
Åbent hverdage kl. 12 - 16

Administrationskontor: Tlf. 39 63 46 30
Hele året - hverdage kl. 12 - 16

Medlem af RevyDanmark

Hold dig opdateretTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.