1170_2024

Stor overraskelse: Magnus Heunicke på scenen i Cirkusrevyen

8. juli 2024
retur
Søndag aften tog miljøministeren en afstikker fra sit rigtige arbejde og gav den i stedet som stjerne i Cirkusrevyen. Anledningen var den årlige Halvvejsfest, hvor revyens skuespillere for denne ene aftens skyld er hoppet ned fra scenen for i stedet at lade sig underholde af Cirkusrevyens personale.
 
Til store klapsalver og endnu større grin gik ministeren i orange redningsvest og med en bunke papirer i hånden på scenen for at holde en alternativ udgave af et miljøpressemøde. Denne gang med Cirkusrevyen som omdrejningspunkt.

- Det var en dejlig oplevelse at starte med en grin. Det sker jo ikke så tit, når jeg normalt holder pressemøder, sagde Magnus Heunicke, som dog ikke har tænkt sig at skifte ministeriet ud med de skrå brædder.
- Nej, bestemt ikke. Jeg er lidt nervøs over at fremføre sådan nogle planlagte vittigheder, så jeg tænker ikke, at det er en ny karriere. Men det var sjovt at være med til, lød det fra ministeren.

Nummeret, som Magnus Heunicke fremførte, var en parodi på et nummer i årets Cirkusrevyen, hvor Henrik Lykkegaard spiller netop miljøministeren, og ifølge Henrik Lykkegaard klarede Heunicke det ganske udmærket.

- Jeg blev meget overrasket, da han kom ind på scenen. Jeg synes, han var virkelig sjov, og så lignede han jo utroligt godt, var dommen fra Henrik Lykkegaard.

Det var ikke kun Henrik Lykkegaard, der fik en ordentlig omgang røg i medarbejderrevyen; også resten af årets skuespillere - Silas Holst, Merete Mærkedahl, Niels Ellegaard, Pernille Schrøder og Niels Olsen - blev grillet med sang, dans og kærlige drillerier.

Halvvejsfesten har været en tradition på Cirkusrevyen gennem årtier, og som altid begyndte aftenen med stegt flæsk og sluttede med fest og hygge efter medarbejdernes overraskelser på scenen.

Se Henrik Lykkegaards reaktion og et klip med Magnus Heunicke på scenen i Cirkusrevyen her.Kontakt & åbningstider


Cirkusrevyen - TELTET på Bakken
Dyrehavsbakken telt 85
2930 Klampenborg

Billetkontor tlf. 39 63 38 02

Medlem af Revy Danmark

Hold dig opdateret

 
 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.