Ulf Pilgaard er tilbage på scenen i Cirkusrevyen

2. august 2018
retur
Efter nogle ugers sygefravær er Ulf Pilgaard frisk igen og tilbage på scenen i teltet på Dyrehavsbakken. 

Ulf Pilgaard er heldigvis rask igen og stod tirsdag den 31. juli på scenen for første gang efter ca. tre ugers sygemelding. 

"Vi er helt utrolig glade for, at Ulf er blevet rask, og det er en kæmpe fornøjelse at se ham tilbage på scenen", siger direktør for Cirkusrevyen, Torben 'Træsko' Pedersen.

Henrik Koefoed sprang med kun få dages varsel til, da Ulf Pilgaard blev syg, og publikum har taget godt imod den måde, han har udfyldt den velkendte og elskede revystjernes numre på. 

"Det er vidunderligt at have Ulf tilbage på holdet - og vi er ikke mindst glade for, at han er blevet frisk og har det godt igen," siger instruktør og skuespiller Lisbet Dahl. "Henrik har været en eminent hjælp for os. Han er super dygtig og professionel - og en rigtig flink fyr. Det var simpelt hen bare fantastisk, at han kunne træde til med så kort varsel."

Cirkusrevyen spiller på Bakken til og med fredag den 31. august og i Aalborg Kongres & Kulturcenter fra den 5. - 9. september 2018.

KLIK HER FOR AT KØBE BILLETTER TIL 2018 - ELLER RING PÅ 39 63 38 02

Kontakt & åbningstider


Gå til Kontaktinfo
Email: info@cirkusrevyen.dk

Billetkontor: Tlf. 39 63 38 02
Åbent hverdage kl. 12 - 16

Administrationskontor: Tlf. 39 63 46 30
Hele året - hverdage kl. 12 - 16

Hold dig opdateretTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i teltet på Dyrehavsbakken, samt tilbud fra vores restauranter.