1170_2021show

Ulf Pilgaard overrasket af parodi-ofre til halvvejsfest

25. august 2021
retur
Søndag aften blev skuespillerne i årets Cirkusrevy overrasket på scenen i den traditionelle halvvejsrevy, hvor rollerne var byttet om, og skuespillerne for en gangs skyld sad på tilskuerrækkerne og personalet gik på scenen og tog holdet og årets revy under kærlig behandling. Merete Mærkedahl kunne blandt andet se sig selv i en kopi på scenen i joggingsæt magen til hendes eget fra Vild med Dans, og Niels Ellegaard måtte høre for, at han ikke er med på holdet i 2022.

Ulf Pilgaard fik naturligvis også en stor hyldest fra personalet i hans finalesæson, men hvad Ulf ikke vidste var, at tre af hans tidligere "ofre" for parodier også kom ind på scenen. Jarl Friis-Mikkelsen, Bubber og Mogens Lykketoft, der alle er blevet parodieret af Ulf Pilgaard, indtog pludselig scenen og gav lidt igen til revy-legenden, der takker af i år efter 40 sæsoner i Cirkusrevyen.

Jarl Friis-Mikkelsen, der er en god ven af Ulf Pilgaard, kender alle Ulfs lyde og bevægelser, og dem viste han frem på scenen i en skøn parodi, hvor han både fik påpeget Ulf Pilgaards markante latter og "applaus-afhængighed" efter mindst 140 år i Cirkusrevyen.

Bubber blev i 1992 parodieret af Ulf Pilgaard, og han gik på scenen søndag og fortalte om parodien, hvor Ulf i fuld udklædning som Bubber kunne fortælle publikum, at det var snyd, at der i Bamse og Kylling var nogen inden i. Der var det meget bedre med Bubber, for det var man sikker på, at der ikke er nogen inden i.

I løbet af 1990'erne måtte Mogens Lykketoft af flere omgange se sig selv blive parodieret af Ulf Pilgaard, men han var endnu ikke blevet et kendt ansigt i den brede befolkning endnu, så han var svær at kende, hvilket Ulf fik tydeliggjort i Cirkusrevyen, hvor ingen vidste, hvem han skulle forestille.

Ulf Pilgaard og resten af holdet kunne efter personalerevyen sagt tak til personalet og de tre gæster for den sjove optræden, som de forhåbentlig sent glemmer.

Cirkusrevyen 2021 spiller frem til den 3. oktober.
Kontakt & åbningstider


Billetkontor tlf. 39 63 38 02
Tirsdag - fredag kl. 12.00 - 15.30


Medlem af RevyDanmark

Hold dig opdateretTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.