Ulf Pilgaards sidste aftryk på Cirkusrevyen

19. april 2021
retur
Årets hold i Cirkusrevyen lagde sko og strømper og satte traditionen tro sine fodaftryk i en cementflise foran TELTET på Bakken. De sidste forberedelser til Cirkusrevyen 2021 er i fuld gang, og fra 6. maj forventer revyen endelig at kunne byde velkommen.

Ulf Pilgaard var med, da den allerførste flise med revyholdets fødder blev placeret foran Cirkusrevyens telt i 1988, og hvert eneste år siden har Ulf sat sit fodaftryk både i cementen, men i særdeleshed også inde på scenen i teltet. I år er det Ulf Pilgaards finalesæson, og i dag satte han sit sidste fodaftryk sammen med 2021-holdet.

"Det er mærkeligt at tænke på, at der fremover vil være fliser foran teltet, hvor mit fodaftryk ikke er på, men jeg glæder mig til en sidste omgang her på Bakken, hvor jeg kan få sagt et ordentligt farvel til de mange mennesker, der har fulgt mig og Cirkusrevyen gennem så mange år," siger Ulf Pilgaard.

Årets hold består udover Ulf Pilgaard af Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard.

I år kan Cirkusrevyen endelig vende tilbage efter sidste års aflysning, og den traditionsrige begivenhed med at sætte fødderne i cement markerer, at årets revy er på vej. Nar årets seks skuespillere sat sit aftryk på den lange historie, der er i Cirkusrevyen.

"Nu markerer vi for alvor, at Cirkusrevyen 2021 er på vej. Det har taget sin tid, men det bliver skønt. Jeg glæder mig rigtig meget til at vise, hvad det er, vi har gået og arbejdet med de seneste måneder, og jeg tror vi alle trænger til et godt grin og lidt eftertænksomhed på den mærkværdige tid, vi lever i," siger instruktør Lisbet Dahl.

Venter stadig på afgørende svar
Mere end 115.000 gæster har allerede sikret sig billet til årets revy, men ifølge Cirkusrevyens direktør Torben "Træsko" Pedersen afventer man endnu myndighedernes retningslinjer, der er altafgørende for, at revyen kan komme i mål med afviklingen af årets forestillinger. Cirkusrevyen er sammen med resten af det danske kulturliv klar til at byde gæsterne velkommen på forsvarlig vis, og tiden er knap inden første forestilling på årets Cirkusrevy.

"Jeg tror ikke, jeg kan forklare i ord, hvor meget jeg glæder mig til at kunne åbne dørene til teltet. Lige nu sidder vi sammen med resten af kulturlivet i Danmark på nåle og venter på de afgørende svar om, hvordan vi må spille, og ikke mindst hvor mange gæster, vi må byde velkommen til hver forestilling. Vi er en smule utålmodige, og det er der sikkert mange gæster, der også er. Men klar, det bliver vi," fortæller Torben "Træsko" Pedersen.

Foto: Henrik PetitKontakt & åbningstider


Billetkontor tlf. 39 63 38 02
Tirsdag - torsdag kl. 12.00 - 15.30

Bliv kontaktet af billetkontoret - Klik her

Medlem af RevyDanmark

Hold dig opdateretTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.