1170_2023

Mød de medvirkende i Cirkusrevyen 2023NIELS OLSEN

Niels har både studeret musikvidenskab på Århus Universitet og spillet på AGFs førstehold i håndbold, før han i 1987 blev uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole. Siden har han blandt andet optrådt sammen med studievennen Thomas Mørk i Cirkus Montebello samt den improviserende teatergruppe, der stod bag "Så hatten passer" og "Hatten rundt" samt den populære voksenjulekalender "Andersens Julehemmelighed".

Niels tog danskerne med storm som håndværkeren "Niller" i hitfilmen Den Eneste Ene, som han blev belønnet med en Robertpris for i 2000. Han var også manden bag karakteren Gunnar, der måtte erkende til sin kone Minna, at fisk ikke er "så ringe endda" i de ikoniske tv-reklamer. I 1997 modtog han den første teaterflise på Frederiksberg efter en afstemning om den bedste skuespilpræstation.

Niels Olsen er bestemt ikke en novice i revygenren. Han har blandt andet medvirket i Bornholmer Revyen, Tam Tam i Glassalen og i Odense Sommerrevy. Han fik debut i Cirkusrevyen i 1993, hvor han fra 1998-2000 var instruktør. Han er også kendt og elsket som stormesteren i Ørkenens Sønner, der siden 1991 har underholdt med festlige og vovede shows. Deres seneste show "En fez i en hornlygte" havde premiere i TELTET på Bakken i 2019, og i 2023 vender Ørkenens Sønner tilbage til teltet med deres nye show "Fingeren på pølsen".

Medvirker i Cirkusrevyen for 10. gang

BODIL JØRGENSEN

Selvom Bodil Jørgensen går på scenen i Cirkusrevyen for første gang, så er Bodil bestemt ikke en novice på revyscenen med erfaring fra blandt andet Tam Tam i Glassalen og Odense Sommerrevy. Nu gælder det teltet på Dyrehavsbakken, når Bodil Jørgensen får sin Cirkusrevy-debut i 2023.

Bodil er uddannet fra Statens Teaterskole og fik sit gennembrud i "Den menneskelige stemme" på Betty Nansen Teatret. Siden har Bodil Jørgensen været ansat på Det Kongelige Teater, hvor hun har medvirket i en lang række forestillinger. Også på film og tv har Bodil Jørgensen for længst gjort sig til en af Danmarks største skuespillere, blandt andet med sin Bodil- og Robertprisvindende præstation i "Idioterne" fra 1998.

Siden 2013 har vi elsket Bodil i rollen som Molly Andersen i TV2s "Badehotellet", og så har hun vist sin humoristiske side i Rytteriet som den sønderjyske kvinde. På det store lærred har vi også set Bodil i film som Hvidstengruppen og De forbandede år, men i 2023 gælder det Cirkusrevyen!

Medvirker i Cirkusrevyen for første gangNIELS ELLEGAARD

Det var i Græsted Revyen, at Niels første gang viste sit komiske talent i 1995. Et par år efter medvirkede han i tv-julekalenderen "Den hemmelige tunnel", og i 1978 i filmen "Vil du se min smukke navle?".
 
Niels blev siden uddannet skuespiller fra Café Teatret i 1983, og var herefter ansat på børneteatret Filuren i Århus i syv sæsoner. Siden kom Niels til Aarhus Teater, hvor han først spillede Antonius Hjulmager i "Den politiske Kandestøber".
 
Siden blev det til mange roller på Aarhus Teater, bl.a. som Bo Gregersen i "Gregersen Sagaen" bygget på Christian Kampmanns romaner. Niels har indspillet en række film som bl.a. "Anja efter Viktor", "To ryk og en aflevering" og "Bob Bob Bølle Bob". Han har desuden medvirket i adskillige kendte tv-serier, herunder "Ørnen", "Klovn", "Lærkevej", "Norskov" og "Herrens Veje". Gennem årene har Niels ikke mindst foldet sig ud i revysammenhænge. Siden debuten har han optrådt i Hjørring Revyen, Århus Revyen - hvor han også har fungeret som instruktør - Aalborg Vinterrevy og naturligvis i Cirkusrevyen.

Medvirker i Cirkusrevyen for 14. gang


MERETE MÆRKEDAHL

Efter to år med en imponerende indsats på scenen i teltet, kan vi igen glæde os til at se Merete Mærkedahl i Cirkusrevyen 2023.

Merete er uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2009, og var frem til 2017 en del af ensemblet på Aalborg Teater, hvor hun medvirkede i en lang række forestillinger, blandt andet som Dorothy i "Troldmanden fra OZ", Viola i "Helligtrekongersaften" og Anita i "West Side Story" samt Halfdan Rasmussens "Hokus Pokus" på Det Kongelige Teater og "Stormene" på Vendsyssel Teater. Hun modtog i 2010 en Reumert talentpris for sin rolle som Lucy i forestillingen "Syg Ungdom".

I 2018 fik Merete revydebut i Hjørring Revyen med stor succes, der samme år gav hende prisen som "Årets Revytalent" ved Revyernes Revy samt en nominering som Årets Kvindelige Revykunstner i TV2 Charlies Revygalla. I 2019 var hun en del af holdet i Esbjerg Revyen. Merete gjorde sig for alvor bemærket for seere over hele landet, da hun medvirkede i tv-succesen "Badehotellet" på TV2 som stuepigen Otilia. I efteråret 2020 viste Merete sine imponerende evner på et dansegulv, da hun vandt tv-programmet Vild med dans.

Medvirker i Cirkusrevyen for tredje gangMADS KNARREBORG

Mads er uddannet skuespiller fra Odense Teater i 2004, men allerede året før debuterede han på scenen som Buster i "Busters verden". Han har siden medvirket i en lang række teaterproduktioner, blandt andet i en af hovedrollerne i musicalen "The Producers" på Det Ny Teater, da han i 2006 spillede Leo Bloom. En rolle, som Mads Knarreborg modtog Reumerts Talentpris samt Marguerite Vibys Hæderslegat for.

Teaterpublikummer har blandt andet nydt godt af Mads' talenter i "Lazarus" på Det Kongelige Teater, "De 39 trin" i Glassalen i Tivoli og Shakespeares "Richard III" på Kronborg. På tv-skærmen har vi blandt andet set Mads i tv-serierne "Nynne", "Krag & Virkner" og den nyeste sæson af "Klovn". I 2023 får Mads Knarreborg debut i Cirkusrevyen, men Mads har tidligere lavet revy, blandt andet i Tivoli i 2016.

Når Mads ikke står på scenen eller foran kameraet, lægger han ofte stemmer til tegnefilm, og så springer han gerne op på sit skateboard for at puste ud - han har nemlig skatet på højt niveau hele sit liv.

Medvirker i Cirkusrevyen for første gangENSEMBLE 2023

Cirkusrevyens ensemble 2023 består af seks dansere og sangere, hvoraf to af dem skifter halvvejs i sæsonen.

  • Vibeke Zederkof / Katrine Nørgaard

  • Theresa Sivard

  • Jasmin Dahl / Alberte Kyst

  • Helene Duch Kjaer

  • Lulu Safia

  • Mette Refshauge Kristiansen

Kontakt & åbningstider


Cirkusrevyen - TELTET på Bakken
Dyrehavsbakken telt 85
2930 Klampenborg

Billetkontor tlf. 39 63 38 02

Medlem af Revy Danmark

Hold dig opdateret

 
 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.