1170_2023

Mød holdet bag


JOY-MARIA FREDERIKSEN
Instruktør og kunstnerisk leder

Joy-Maria Frederiksen bliver ny instruktør for Cirkusrevyen i 2023. Allerede i år fik Joy en prøve på, hvordan instruktørrollen er, da hun hjalp til efter Lisbet Dahls sygemelding kort før premieren. Joy-Maria Frederiksen har blandt andet instrueret revyerne i Tivoli og Odense, og i 1980'erne stod Joy selv på scenen i teltet som danser.

"Jeg glæder mig til at overtage stafetten og videreføre de stolte traditioner i Cirkusrevyen. Det er en stor opgave at overtage efter Lisbet Dahl, der har været med til at forme revyen til det, den er i dag. Jeg ser frem til at sætte mit præg på den fantastiske og vigtige kulturinstitution, som Cirkusrevyen er, og jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang," siger Joy-Maria Frederiksen.

Instruktør i Cirkusrevyen for første gang
JOAKIM PEDERSEN
Kapelmester

I 2023 vil der også være en ny person i spidsen for Cirkusrevyens orkester, når den erfarne pianist Joakim Pedersen overtager rollen som kapelmester. Joakim har været kapelmester i et hav af musicals og shows på både teatre og tv, og nu er det Danmarks største revy, der får glæde af Joakims musikalske evner.

"Det er med stor ydmyghed, jeg går til opgaven, og jeg glæder mig meget til at gå i fodsporene af de store legender, der har været en del af Cirkusrevyen gennem årene. Jeg har stor respekt for de traditioner, der er i revyen, og jeg håber, jeg kan være med til at forny genren, uden at forandre den," siger Joakim Pedersen.

Kapelmester i Cirkusrevyen for første gang


RENÉ VINTHER
Koreograf

Koreograf René Vinther står igen i år gang bag koreografien til Cirkusrevyen.

René, der tidligere i sin karriere selv har været danser i revyen, har sammensat holdet af dansere i Cirkusrevyen 2023.

I 2014 modtog René Vinther Årets Revypris ved Revyernes Revy. René har tidligere koreograferet bl.a. tv-produktioner, musikvideoer og flere teateropsætninger. Heriblandt Vild Med Dans, X-Factor, Shubidua - The Musical og West Side Story på Aarhus og Aalborg Teater.

Desuden har René koreograferet den portugisiske udgave af tv-programmet "So You Think You Can Dance", men i 2023 bliver René i Danmark, når han koreograferer årets Cirkusrevy.

Koreograf i Cirkusrevyen for 12. gang
BENJAMIN LA COUR
Scenograf

Benjamin la Cour er en scenograf og lysdesigner. Han har en M.F.A. i Teaterdesign fra NYU Tisch, Design for Stage and Film i 2015.

Han modtog Talentprisen ved Årets Reumert for sin scenografi til Disneys 'Klokkeren fra Notre Dame' i 2017. Samme år modtog Benjamin Marguerite Vibys jubilæumslegat for sit designarbejde i 2017.

Benjamin står bag scenografien til en lang række forestillinger og shows både i Danmark og i udlandet, blandt andet 'Den skaldede frisør', 'Bodyguard - The Musical' og 'Den eneste ene'.

Scenograf i Cirkusrevyen for første gang


RIKKE VON QUALEN
Kostumier

Rikke von Qualen er uddannet dameskrædder og er for anden gang kostumier i Cirkusrevyen.

Rikke har stået bag kostumerne til en lang række produktioner, musicals og tv-programmer som Vild med Dans og arbejdet som selvstændig skrædder med butik i København.

I 2021 fik Rikke debut i Cirkusrevyen som kostumier, og det var systuen under ledelse af Rikke von Qualen og Michael Nøhr, der blandt andet skabte den smukke Dronningekjole til Ulf Pilgaard i hans finalesæson.

Kostumier i Cirkusrevyen for tredje gang.SANNE & TORBEN PEDERSEN
Direktørpar

Sanne og Torben 'Træsko' Pedersen overtog helt tilbage i 1985 Cirkusrevyen.

Torben er oprindeligt fra Gladsaxe, barn af bakkefolket og uddannet købmand. Han stod i lære i en købmandsbutik i Buddinge, og her lærte han de første grundbegreber om, hvad der skal til for at drive forretning. Det forstod han hurtigt, og da Torben Pedersen var 21 år, købte han købmandsbutikken i Buddinge. Den første forretning på Bakken blev erhvervet i 1973, og siden gik det slag i slag med flere restauranter og forlystelser. I 1980 mødte Sanne og Torben hinanden på Bakken og blev hurtigt et stærkt par såvel forretningsmæssigt som privat.

I 1985 besluttede Sanne og Torben, efter indgående drøftelser derhjemme, sig for også at købe sig ind i Cirkusrevyen, da muligheden bød sig pga. forestående konkurs. For "Hvorfor egentlig ikke..?"...

Siden har de stået i spidsen for Danmarks største revy og udviklet Cirkusrevyen til den kultur institution den er i dag. De har siden overtagelsen af Cirkusrevyen samarbejdet med nogle af landets bedste kreative kræfter både på og bag scenen, der har medvirket til at Cirkusrevyen altid har kunne præsentere satire, underholdning og samfundsaktualitet i en klasse for sig.

Kontakt & åbningstider


Cirkusrevyen - TELTET på Bakken
Dyrehavsbakken telt 85
2930 Klampenborg

Billetkontor tlf. 39 63 38 02

Medlem af Revy Danmark

Hold dig opdateret

 
 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.