1170_2024

Aflysning 10. juli 2024Vi er kede af at måtte meddele, at aftenens forestilling den 10. juli kl. 20.00 desværre er aflyst pga. sygdom.

Vi har derfor flyttet dine billetter til onsdag den 28. august kl. 20.00, hvor du har fået præcis de samme pladser som til i aften. Har du tilkøbt menu i Korsbæk på Bakken, produkter mv. er dette også flyttet med til den nye dato. Såfremt den nye dato passer dig, skal du ikke gøre mere.

Ønsker du ikke billetterne til den nye forestilling, kan du vælge at bytte billetterne til en anden forestilling eller få refunderet dine billetter. Se mere om dine muligheder nedenfor.

Giv os venligst besked om dette senest onsdag den 31. juli.

Efter den 31. juli betragtes den nye dato som accepteret.

Vi beklager og glæder os til at byde jer velkommen i teltet i august!

Kærlig hilsen
Alle os i CirkusrevyenDINE MULIGHEDER

1. Behold billetterne
Du har modtaget nye billetter i en separat mail, på samme pladser som til i aften, til den 28. august kl. 20.00. Ønsker du at beholde de nye billetter, skal du blot medbringe disse til den nye forestilling. Evt. spisning i Korsbæk på Bakken og andre tilkøb er flyttet med til den nye dato.

2. Byt billetterne til en anden spilledag
Du kan vælge om at ombytte dine billetter til en anden spilledag, afhængig af ledig kapacitet. Kontakt venligst billetkontoret på info@cirkusrevyen.dk eller telefon 3963 3802 inden 31. juli for at bytte billetterne til en anden spilledag.

3. Refunder billetterne
Køber kan få refunderet billetterne ved henvendelse pr. mail. Kontakt venligst billetkontoret på info@cirkusrevyen.dk senest den 31. juli for refundering. Billetter refunderes excl. gebyrer.

Efter den 31. juli betragtes den nye dato som accepteret.


Kontakt & åbningstider


Cirkusrevyen - TELTET på Bakken
Dyrehavsbakken telt 85
2930 Klampenborg

Billetkontor tlf. 39 63 38 02

Medlem af Revy Danmark

Hold dig opdateret

 
 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.