1170_2022banner

SÆRARRANGEMENT


 Sankt Hans i Cirkusrevyen og Korsbæk på Bakken
Torsdag den 23. juni 2022

Nyd en hyggelig middag i Korsbæk kombineret med underholdning i særklasse i Danmarks største revy og fuldend aftenen med Sankt Hans-bål ved Kildesøen på Dyrehavsbakken efter forestillingen.

Til dette arrangement får du:
  • Et glas velkomstbobler i Algade
  • Udsøgt grillbuffet og dessert
  • Øl, vand og vin ad libitum under middagen
  • Billet til Cirkusrevyen 2022 i kategori B

Pris pr. person
Kr. 995,00

KØB BILLET


PROGRAM - SANKT HANS 2022

Kl. 17.30 - Algade, Korsbæk på Bakken
Velkomstbobler
Spisning med drikkevarer ad libitum

Se menu og mere information

Kl. 19.30 - Teltet på Bakken
Dørene åbner

Kl. 20.00 - Teltet på Bakken
Oplev Cirkusrevyen 2022

Kl. ca. 22.10 - Kildesøen
Forestillingen slutter
Herefter Sankt Hans-bål ved Kildesøen
Båltale v. Søren Brostrøm

KØB BILLET

Programmet opdateres løbende. Der tages forbehold for programændringer
Opdateret 23.04.22.


SANKT HANS PÅ BAKKEN

På Bakken er der traditionen tro stort bål, båltale og underholdning i de sene aftentimer, i år med indslag fra båltaler Søren Brostrøm.

Sankt Hans er en sagnomspundet højtid. Fortryllet og omgærdet af en mystik og magi, der har været en del af Dyrehavsbakken, siden den sagnomspundne Kirsten Piil opdagede Dyrehavens hellige kilde i 1583. Kildetraditionen holdes i dag i hævd i verdens ældste forlystelsespark, hvor Sankt Hans-aften fejres i smukke midsommeromgivelser ved Kildesøen.

Oplev Danmarks Coronageneral - den landskendte Søren Brostrøm - når han står for årets båltale til Sankt Hans på Bakken. Syng med på Midsommervisen, når Pjerrot har tændt bålet og nyd en traditionsrig aften med dine venner og familie i de smukke omgivelser.

Læs mere
OPLEV LISBET DAHLS 
STORE FINALESÆSON 

Lisbet Dahl takker i år af efter 34 fantastiske somre i teltet.
I Cirkusrevyen 2022 går Lisbet på scenen sammen med Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard, Carsten Svendsen og Niels Olsen i en forrygende finalesæson.

"Først og fremmest glæder jeg mig til at se publikum inde i teltet. Det bliver naturligvis specielt, at det nu er min sidste sæson, men forberedelserne har været helt, som de plejer, og vi arbejder lige nu på højtryk på at lave en fantastisk revy, som publikum forhåbentlig synes rigtig godt om. Der er nok emner at tage fat på, og jeg glæder mig til at vise, hvad vi har lavet, når vi kommer til maj," udtalte Lisbet i forbindelse med pressemøde på Cirkusrevyen den 12. april 2022.

Kontakt & åbningstider


Cirkusrevyen - TELTET på Bakken
Dyrehavsbakken telt 85
2930 Klampenborg

Billetkontor tlf. 39 63 38 02

Medlem af RevyDanmark

Hold dig opdateretTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.