30'eren

OBS! Der er kun udskænkning i 30'eren i forbindelse med forestillinger i Cirkusrevyen udenfor Bakkens normale åbningstid.

I 30'eren tilbydes forretningens store vareudvalg, der spænder lige fra grillprodukter til café- og barsortiment, til en stykpris á 30 kr. - deraf navnet.

Besøg vores store udendørs terrasse eller kig indenfor i den hyggelige
og anderledes bar, der er fyldt af mange sjove, gamle og originale Bakke-klenodier. Nyd en kold fadøl, en kop kaffe, et stykke tærte eller  lidt mundgodt fra grillbaren i de festlige omgivelser.


Vi serverer i øvrigt gerne velkomstdrinken eller en tidlig night cap i forbindelse med forestillingen i Cirkusrevyen, natmaden før turen går hjem fra Bakken - ja mulighederne er mange i 30'eren. Og vi kan huse
helt op til 120 glade gæster.

HUSK AT ENHEDSPRISEN KUN ER 30 KR.
Vælg frit fra såvel vores bar-, café- som grillsortiment - f.eks. en sodavand, en kold fadøl, en gin og tonic eller en anden drink, en cappuccino, en bøfsandwich eller en af vores mange andre lækre forfriskninger.

Kontakt os i øvrigt gerne for en uformel snak om jeres ønsker til et eventuelt forudbestilt arrangement.

 

30'eren
ved bestyrer
Per Bordorff Rosenberg


FOR BORDBESTILLING:

Ring til 30'eren på 61 39 38 72


info@30-eren.dk 


]


Klik på billedet for at se større menukort


Kontakt & åbningstider


Billetkontor tlf. 39 63 38 02
Tirsdag - fredag kl. 12.00 - 15.30


Medlem af RevyDanmark

Hold dig opdateretTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.