topbanner_spisesteder

Revy & Menu 2019

DANSK MENU - TO RETTER


Forret

Snitte med gravad laks og rævesauce


Hovedret

Gammeldags oksesteg
- serveres med hvide kartofler og sky sauce
samt Waldorfsalat, tyttebær og glaserede perleløg

Kr. 189,00


Inkl. ½ flaske husets vin
Kr. 259,00

ITALIENSK BUFFET


Italiensk inspireret buffet med varieret udvalg af fisk, kød, salater og kartofler samt ost og frugt.


Hertil italiensk brød og smør.


Kr. 198,00 per kuvert


Inkl. 1 glas hvidvin, ½ flaske rødvin samt kaffe
Kr. 348,00 per kuvert


Serveres fredag og lørdag fra den 23. maj 2019

KLASSISK MENU - TRE RETTER


Forret
Laksemousse med bolsjebede salat og ærteskud

Hovedret
Rosastegt oksemørbrad med pastinak, spidskål og kalvesky tilsmagt med estragon.
Hertil serveres nye kartofler

Dessert
Rabarbertrifli med flødeskum


Kr. 348,00


Klassisk menu med vin
- tre glas komplementerende vin
Kr. 498,00 pr. kuvert




KLIK HER FOR AT KØBE BILLETTER TIL 2018 - ELLER RING PÅ 39 63 38 02

Kontakt & åbningstider


Gå til Kontaktinfo
Email: info@cirkusrevyen.dk

Billetkontor: Tlf. 39 63 38 02
Åbent hverdage kl. 12 - 16

Administrationskontor: Tlf. 39 63 46 30
Hele året - hverdage kl. 12 - 16

Hold dig opdateret



Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i teltet på Dyrehavsbakken, samt tilbud fra vores restauranter.