DANSK MENU - TO RETTER
Forret
Snitte med gravad laks og rævesauce
Hovedret
Gammeldags oksesteg
- serveres med hvide kartofler og sky sauce
samt Waldorfsalat, tyttebær og glaserede perleløg
Kr. 189,00
Inkl. ½ flaske husets vin
Kr. 259,00
ITALIENSK BUFFET
Italiensk inspireret buffet med varieret udvalg af fisk, kød, salater og kartofler samt ost og frugt.
Hertil italiensk brød og smør.
Kr. 198,00 per kuvert
Inkl. 1 glas hvidvin, ½ flaske rødvin samt kaffe
Kr. 348,00 per kuvert
Serveres fredag og lørdag fra den 23. maj 2019
KLASSISK MENU - TRE RETTER
Forret
Laksemousse med bolsjebede salat og ærteskud
Hovedret
Rosastegt oksemørbrad med pastinak, spidskål og kalvesky tilsmagt med estragon.
Hertil serveres nye kartofler
Dessert
Rabarbertrifli med flødeskum
Kr. 348,00
Klassisk menu med vin
- tre glas komplementerende vin
Kr. 498,00 pr. kuvert