SÆRTILBUD TIL UDDANNELSESINSTITUTIONER:
OPLEV DANMARKS STØRSTE REVYBodil Jørgensen, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Niels Ellegaard og Mads Knarreborg er årets hold i den traditionsrige Cirkusrevy på Dyrehavsbakken. Glæd dig til at opleve Danmarks største revy med et særtilbud til studerende på uddannelsesinstitutioner:

Særpris for studerende
Kr. 250,00 pr. billet

Tilbuddet gælder på udvalgte forestillinger. Husk gyldigt studiekort.


CIRKUSREVYEN I UNDERVISNINGEN

Årets revy er endnu ikke skrevet, men sidste år gik Cirkusrevyen i kødet på både Putin, Boris Johnson og Mette Frederiksen og også MeToo og mænd i stramtsiddende lycra fik også en tur i maskinen. Alt dette er krydret med flotte musikstykker og dygtige dansere, og det er netop det der gør revy helt unik. 

Derfor vil I som studerende have meget at snakke om før og efter en Cirkusrevytur. Hvad er relevant at have med i revy i 2023? Hvor er grænsen mellem satire og hån? Og hvad betyder satirens historie for os som samfund i et demokrati?

I 2023 kan du opleve Bodil Jørgensen, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Niels Ellegaard og Mads Knarreborg på scenen. Joy-Maria Frederiksen står for instruktionen, Joakim Pedersens band sørger for musikken, og René Vinthers dansere står for de smukke dansenumre.

Læs mere om de medvirkendeKontakt & åbningstider


Cirkusrevyen - TELTET på Bakken
Dyrehavsbakken telt 85
2930 Klampenborg

Billetkontor tlf. 39 63 38 02

Medlem af Revy Danmark

Hold dig opdateret

 
 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.