Fire velkendte fodaftryk og en ny (f)Lise

3. maj 2016
retur

Foråret kom til Bakken, og solen stod i dag højt på himlen over Klampenborg. Det var belejligt for de fem skuespillere i Cirkusrevyen, der traditionen tro smed sko og strømper for at dyppe deres bare fødder i våd cement. Det er 29. år i træk, at stjernerne foreviges i rækken af kendte fødder på Bakken. Og der er både et nyt og flere velkendte aftryk i årets flise, der markerer den forestående premiere på Cirkusrevyen 2016.

Fire ud af fem er efterhånden habile foddyppere - Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard har alle prøvet det adskillige gange før. Men for Lise Baastrup, debutant i Cirkusrevyen, var det første gang med våde fødder - og det gik ikke stille af sig. Hele holdet var i veloplagt humør og stillede forårskåde op til fotografering for pressen, inden de sammen med danserne, musikerne og scenefolkene gik tilbage til prøverne i teltet.

 

]
]
Om fodaftryk i cement
Hvert år i 29 år har årets skuespillerne i Cirkusrevyen sat deres fodaftryk i en cementflise, der lægges ned i belægningen foran Cirkusrevyen.

Første gang var i 1988, og her var det foruden Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard, Claus Ryskjær, Kai Løvring og Jeanne Boel, der lagde fødder til aftrykket.

Kontakt & åbningstider


Gå til Kontaktinfo
Email: info@cirkusrevyen.dk

Billetkontor: Tlf. 39 63 38 02
Alle ugens dage: kl. 12-18 - søndag lukket
Alle forestillingsdage: kl. 12-20/kl. 21

Administrationskontor - Tlf. 39 63 46 30
Hele året - hverdage kl. 12-16

Hold dig opdateretTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne
mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer
i teltet på Dyrehavsbakken, samt tilbud fra vores
restauranter.