1170_2021top

AFLYSNING AF CIRKUSREVYEN 2020


Det er med tungt hjerte, at vi må meddele, at Cirkusrevyen 2020 er aflyst. Vi vender stærkt tilbage i 2021 med et 6-stjernet hold:

Merete Mærkedahl
Niels Ellegaard
Lisbet Dahl
Ulf Pilgaard
Henrik Lykkegaard
Niels Olsen

Du har automatisk modtaget nye billetter til Cirkusrevyen 2021 med samme pladser, som du havde købt eller byttet til i 2020 og vi håber du har mulighed for at se Cirkusrevyen 2021. Menuer, tilvalg og lignende, der er købt i samme ordre som billetterne er også flyttet med.

Alternativt kan du ombytte dine billetter til en anden forestilling eller til et gavekort, der er gyldigt i 3 år. Vi har blandt andet åbnet op for flere forestillinger, hvor der er rigtig gode billetter at få. 

Du kan også vælge at få refunderet dine billetter. Vi håber dog, at du vil beholde dine billetter og støtte det danske kulturliv, det vil betyde alverden for os.
DINE BILLETTER
HAR DU IKKE MODTAGET EMAIL 
MED NYE BILLETTER?

KLIK HER


OVERBLIK
OVERSIGT OVER FLYTTEDE FORESTILLINGER

SE OVERSIGT

CIRKUSREVYEN 2021
MØD NÆSTE 
ÅRS HOLD

SE MERE HER


FAQ
OFTE STILLEDE 
SPØRGSMÅL & SVAR

LÆS MERE


DINE MULIGHEDER
Alle muligheder for ombytning og refundering i forbindelse med aflysningen af Cirkusrevyen 2020 udløb den 30. juni 2020.
 

1. Behold dine billetter og glæd dig til Cirkusrevyen 2021

Du skal ikke foretage dig yderligere. Du har automatisk fået tilsendt nye billetter til Cirkusrevyen 2021 og vi glæder os til at byde dig velkommen i TELTET på Bakken til en forrygende revysæson.

Hvis du ikke har modtaget dine billetter, kan du downloade dem her 

MIN ORDRE

2. Ombyt billetterne til en anden forestilling i 2021

Du kan vælge at bytte dine billetter til en anden spilledag. Du kan veksle dine billetter til et gavekort, der straks vil blive tilsendt per email og kan benyttes med det samme det til køb af nye billetter på cirkusrevyen.dk. 

Ombytning skal ske senest den 30. juni 2020, der kan vælges nye billetter for det fulde beløb inkl. gebyrer. 
Vi er også klar til at hjælpe på telefon 3963 3802. Vi forsøger at hjælpe så hurtigt vi kan, men gør opmærksom på at der kan være forlængede svartider.

MIN ORDRE

3. Modtag et gavekort

Hvis du ikke har mulighed for at benytte dine billetter, kan du vælge at modtage et gavekort, der er gyldigt i 3 år. 
Gavekortet udstedes på det fulde beløb inkl. gebyrer. Gavekortet og/eller restværdi kan ikke ombyttes til kontanter. Dette skal ske senest d. 30 juni 2020.

Vi er også klar til at hjælpe på telefon 3963 3802. Vi forsøger at hjælpe så hurtigt vi kan, men gør opmærksom på at der kan være forlængede svartider.

MIN ORDRE


4. Pengene tilbage

Vi håber du har mulighed for at gøre brug af en af ovenstående muligheder, men alternativt er det også muligt at få refunderet købte billetter til og med den 30. juni 2020.

KLIK HER FOR REFUSION

Kontakt & åbningstider


Billetkontor tlf. 39 63 38 02
Mandag - fredag kl. 12.00 - 15.30


Medlem af RevyDanmark

Hold dig opdateretTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.