1170_2022banner

CIRKUSREVYEN UDSKYDER SÆSONSTART


Du har modtaget et tilgodebevis til køb af nye billetter, da årets forpremierer desværre er aflyst. Tilgodebeviset er sendt per mail fra TELTET på Bakken. Tjek gerne dit spamfilter eller uønsket post, hvis du mod forventning ikke har modtaget tilgodebeviset.

Tilgodebeviset kan benyttes til køb af nye billetter, og for at give dig de bedste muligheder har vi valgt at åbne Ældre Sagens særtilbud på nye forestillinger, der ikke tidligere har indgået i tilbuddet. Det er således muligt at ombytte tilgodebeviset til samme arrangement som oprindeligt købt.

SÆRTILBUD ÆLDRE SAGEN
På udvalgte onsdage i sæsonen 

Kl. 13.30
Tre retters Klassisk Menu i Restaurant Postgaarden, Korsbæk på Bakken
Inkl. tre glas komplementerende vine til middagen

Kl. 16.30
Dørene til teltet åbner
Velkomstdrink i baren

Kl. 17.00
Oplev Cirkusrevyen 2022

Kl. 19.15
Tak for i dag

BENYT TILGODEBEVIS TIL KØB AF ÆLDRE SAGENS TILBUD

KØB BILLETTER

Tilgodebeviset kan benyttes i tre år, og kan også indløses til køb i det ordinære billetsalg. Der er også mulighed for at få tilgodebeviset refunderet. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ønsker refusion samt frister nedenfor.

Vi beklager mange gange, og vi håber at se jer i TELTET på Bakken i løbet af sæsonen.
DINE MULIGHEDER
 
1. KØB ÆLDRE SAGENS SÆRTILBUD

For at give dig de bedste muligheder har vi valgt at åbne Ældre Sagens særtilbud på nye forestillinger, der ikke tidligere har indgået i tilbuddet. Det er således muligt at ombytte tilgodebeviset til samme arrangement som oprindeligt købt.

KØB SÆRTILBUD

Vi gør opmærksom på, at særtilbuddet kun er gyldigt, så længe der er ledige billetter samt plads i restauranten. Vi anbefaler derfor at du foretager bestilling hurtigst muligt.

2. BENYT TILGODEBEVIS TIL ANDEN FORESTILLING

Har du ikke mulighed for at benytte dit tilgodebevis på en af ovenstående tidspunkter, kan dit tilgodebevis også benyttes til køb af nye billetter gennem hele sæsonen. Tilgodebeviset kan benyttes som hel- eller delbetaling, da sæsonens øvrige forestillinger følger almindelige pris uden forpremiererabat.

Benyt det tilsendte tilgodebevis som betaling til køb af billetter her på hjemmesiden. Løbenummeret, der står ved siden af stregkoden, indtastes under "Gavekort", når du kommer til betaling.
3. BEHOLD TILGODEBEVIS PÅ DET FULDE BELØB

Hvis du ikke har mulighed for at benytte dine billetter, kan du vælge at beholde dit tilgodebevis, der er gyldigt i 3 år. 
Tilgodebeviset er udstedt på det fulde beløb inkl. gebyrer. Tilgodebeviset kan efter den 14. maj 2022 ikke ombyttes til kontanter. Evt. restværdi kan ikke udbetales, men gyldigheden opretholdes og restbeløbet kan benyttes til køb inden for tre år.

4. REFUSION

Vi håber du har mulighed for at gøre brug af en af ovenstående muligheder, men alternativt er det også muligt at få refunderet købte billetter til de aflyste eller flyttede forestillinger ved henvendelse senest 14. maj 2022.

For refusion bedes den originale køber af billetterne sende en mail til refusion@cirkusrevyen.dk med ordrenummer. Vi gør opmærksom på at billetter refunderes eksklusiv billet- og ordregebyrer. BEMÆRK at kun anmodning om refusion fra den originale køber er mulig.

Det desværre ikke er muligt at få udbetalt evt. restværdi på tilgodebevis efter køb af nye billetter.


SPØRGSMÅL & SVAR
OFTE STILLEDE 
SPØRGSMÅL & SVAR


Kontakt & åbningstider


Cirkusrevyen - TELTET på Bakken
Dyrehavsbakken telt 85
2930 Klampenborg

Billetkontor tlf. 39 63 38 02

Medlem af RevyDanmark

Hold dig opdateretTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.