1170_2022nyt

Holdet bag Cirkusrevyen 2022DIREKTØR TORBEN "TRÆSKO" PEDERSEN

Torben 'Træsko' Pedersen overtog helt tilbage i 1985 Cirkusrevyen.

Torben "Træsko" er oprindeligt fra Gladsaxe, barn af bakkefolket og uddannet købmand. Han stod i lære i en købmandsbutik i Buddinge, og her lærte han de første grundbegreber om, hvad der skal til for at drive forretning. Det forstod han hurtigt, og da Torben Pedersen var 21 år, købte han købmandsbutikken i Buddinge. Den første forretning på Bakken blev erhvervet i 1973, og siden gik det slag i slag med flere restauranter og forlystelser.

I 1985 besluttede Torben "Træsko" - efter indgående drøftelser med sin hustru Sanne - også at købe sig ind i Cirkusrevyen, da muligheden bød sig. For "Hvorfor egentlig ikke..?". 

Hurtigt blev Torben "Træsko" Pedersen eneejer af Cirkusrevyen, 
og siden har han stået i spidsen for Danmarks største revy.


INSTRUKTØR LISBET DAHL

I 1974 indtog Lisbet for første gang scenen i det ikoniske telt som Bakken i selskab med blandt andre Dirch Passer. Siden debuten i Cirkusrevyen har hun i flere perioder været skuespiller, kunstnerisk leder og instruktør for Danmarks største revy. Det er blandt andet Lisbets komiske talent og evner som kunstnerisk leder, at Cirkusrevyen er blevet til den, det er i dag.

Lisbet har prøvet sine kræfter af på flere af landets øvrige revyscener, herunder Rottefælden i Svendborg og Tivolirevyen i København. Lisbet har desuden optrådt i adskillige musicals, eksempelvis "Chicago", og hun har spillet Sally i "Cabaret" og Edith Piaf i "Mylord".

Også på filmlærredet har Lisbet været en flittig aktør med 30 film, heraf mange folkekomedier, bag sig. På tv har hun medvirket i en række serier, bl.a. Huset på Christianshavn, Bryggeren, Lykke og ikke mindst "Sommer", hvor hun spillede lægefruen Sophia Sommer.

Lisbet er instruktør for 31. og sidste gang i Cirkusrevyen i 2022

KAPELMESTER JAMES PRICE

Vores faste kapelmester, James, er uddannet i komposition ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Som 20-årig begyndte han som kapelmester, komponist og arrangør inden for teater, radio og tv. I 1979 debuterede James med musikken til "Den Pukkelryggede" på Folketeatret, og i 1981 blev hans operamonolog "Ved frokosten" opført på Det Kgl. Teater. 

Siden begyndte han også at lave bl.a. hørespil og parodier med sin bror, Adam Price. Dette samarbejde har gennem årene udviklet sig både til musicals og til et utal af sjove og musikalske revynumre, som ikke mindst Cirkusrevyen, men også revyerne i Aarhus, Nykøbing F, Hjørring og på Bornholm har nydt godt af.  Mange kender også James for hans gastronomiske interesse, herunder som skribent af kogebøger, engagement i restauranter og medvirken i tv-programmerne "Spise med Price" og "Price inviterer".

James er i Cirkusrevyen 2022 kapelmester for 22. gang


SCENOGRAF NIELS SECHER

Niels har arbejdet som scenograf på film, teater og i tv med flere julekalendere - og i år laver han for 9. gang scenografi til Cirkusrevyen.

Udover Cirkusrevyen har Niels også været scenograf på adskillige andre revyer, bl.a. Dragsholmrevyen, Bornholmerrevyen og revyen i Nykøbing F. 

Herudover har Niels stået for den omfattende scenografi af Korsbæk på Bakken, hvor han har sørget for, at alle rekvisitter og interiør fremstår så tro mod tv-serien som muligt.

Scenograf i Cirkusrevyen for 9. gang
KOREOGRAF RENÉ VINTHER

Koreograf René Vinther står igen i år gang bag koreografien til Cirkusrevyen.

René, der tidligere i sin karriere selv har været danser i revyen, har sammensat holdet af dansere i Cirkusrevyen 2022, som præsenteres på et senere tidspunkt. 

I 2014 modtog René Vinther Årets Revypris ved Revyernes Revy. René har tidligere koreograferet bl.a. tv-produktioner, musikvideoer og flere teateropsætninger. Heriblandt Vild Med Dans, X-Factor, Shubidua - The Musical og West Side Story på Aarhus og Aalborg Teater.

Desuden har René koreograferet den portugisiske udgave af tv-programmet "So You Think You Can Dance", men i 2022 bliver René i Danmark, når han koreograferer årets Cirkusrevy.

Koreograf i Cirkusrevyen for 11. gang


KOSTUMIER RIKKE VON QUALEN

Rikke von Qualen er uddannet dameskrædder og er for anden gang kostumier i Cirkusrevyen.

Rikke har stået bag kostumerne til en lang række produktioner, musicals og tv-programmer som Vild med Dans og arbejdet som selvstændig skrædder med butik i København.

I 2021 fik Rikke debut i Cirkusrevyen som kostumier, og det var systuen under ledelse af Rikke von Qualen og Michael Nøhr, der blandt andet skabte den smukke Dronningekjole til Ulf Pilgaard i hans finalesæson.

Rikke er kostumier i Cirkusrevyen for 2. gang.


Kontakt & åbningstider


Cirkusrevyen - TELTET på Bakken
Dyrehavsbakken telt 85
2930 Klampenborg

Billetkontor tlf. 39 63 38 02

Medlem af Revy Danmark

Hold dig opdateretTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.