1170_2024

Mød de medvirkende i Cirkusrevyen 2024


SILAS HOLST

En af Danmarks mest populære multikunstnere vender tilbage til Cirkusrevyen!

Silas Holst er musicalperformer, skuespiller og danser. I 2006 og 2007 var han en del af dansetruppen i Cirkusrevyen, men i 2024 får Silas debut som skuespiller i teltet. Silas har tidligere medvirket i Nykøbing Falster Revyen og Rottefælden i Svendborg, og i 2014 modtog han Talentprisen ved Revyernes Revy.
 
Han er uddannet danselærer fra De Danske Danseskoler i 2005, og han har taget uddannelse på Teaterskolen Holberg. Han har udover Cirkusrevyen danset i forestillinger på blandt andet Det Ny Teater, Fredericia Teater og Nørrebro Teater. Som danser har Silas deltaget i tv-programmet Vild med dans i 9 sæsoner fra 2008 frem til 2021 - et program han har vundet tre gange.
 
Silas har haft et hav af store musicalroller, blandt andet i Grease, The Book of Mormon, Den Skaldede Frisør og Dirty Dancing. Silas spiller også hovedrollen i musicalen Kinky Boots på Det Ny Teater. En rolle, han modtog en Reumertpris for som Årets Skuespiller. Som sanger har Silas blandt andet deltaget i Dansk Melodi Grand Prix 2010, hvor han kvalificerede sig til semifinalen, og i 2023 tog Silas på Danmarksturné med showet The Boyband Tour og forestillingen Moulin Rouge.

Medvirker i Cirkusrevyen for 3. gang
- for 1. gang som skuespiller

MERETE MÆRKEDAHL

Man kan godt blive i tvivl om, hvorvidt det er Mette Frederiksen, der går på scenen, når Merete Mærkedahl laver sin efterhånden ikoniske parodi på statsministeren, og i 2024 får vi endnu engang fornøjelsen af Meretes komiske talenter og smukke sangstemme i Cirkusrevyen.

Merete er uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2009, og var frem til 2017 en del af ensemblet på Aalborg Teater, hvor hun medvirkede i en lang række forestillinger, blandt andet som Dorothy i "Troldmanden fra OZ", Viola i "Helligtrekongersaften" og Anita i "West Side Story" samt Halfdan Rasmussens "Hokus Pokus" på Det Kongelige Teater og "Stormene" på Vendsyssel Teater. Hun modtog i 2010 en Reumert talentpris for sin rolle som Lucy i forestillingen "Syg Ungdom".

I 2018 fik Merete revydebut i Hjørring Revyen med stor succes, der samme år gav hende prisen som "Årets Revytalent" ved Revyernes Revy samt en nominering som Årets Kvindelige Revykunstner i TV2 Charlies Revygalla. I 2019 var hun en del af holdet i Esbjerg Revyen. Merete gjorde sig for alvor bemærket for seere over hele landet, da hun medvirkede i tv-succesen "Badehotellet" på TV2 som stuepigen Otilia. I efteråret 2020 viste Merete sine imponerende evner på et dansegulv, da hun vandt tv-programmet Vild med dans.

Medvirker i Cirkusrevyen for 4. gang


NIELS OLSEN

Niels har både studeret musikvidenskab på Århus Universitet og spillet på AGFs førstehold i håndbold, før han i 1987 blev uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole. Siden har Niels medvirket i en lang række teaterforestillinger og musicals, senest "Den skaldede frisør" på Falconer.

Som håndværkeren "Niller" tog Niels Olsen danskerne med storm i hitfilmen Den Eneste Ene, som han blev belønnet med en Robertpris for i 2000. Han var også manden bag karakteren Gunnar, der måtte erkende til sin kone Minna, at fisk ikke er "så ringe endda" i de ikoniske tv-reklamer. I 1997 modtog han den første teaterflise på Frederiksberg efter en afstemning om den bedste skuespilpræstation.

Niels Olsen er bestemt ikke en novice i revygenren. Han har blandt andet medvirket i Bornholmer Revyen, Tam Tam i Glassalen og i Odense Sommerrevy. Han fik debut i Cirkusrevyen i 1993, hvor han fra 1998-2000 var instruktør. Han er også kendt og elsket som stormesteren i Ørkenens Sønner, der siden 1991 har underholdt med festlige og vovede shows. Deres show "En fez i en hornlygte" havde premiere i TELTET på Bakken i 2019, og i november 2023 vendte Ørkenens Sønner tilbage til teltet med deres nyeste show "Fingeren på pølsen".

Medvirker i Cirkusrevyen for 11. gang


HENRIK LYKKEGAARD

Er der en grænse for, hvem Henrik Lykkegaard kan parodiere? Formentlig ikke. Ifølge Henrik selv er det fordi, han ser så almindelig ud, at han kan ligne alle. Om det er Anders Fogh, Theresa May eller Søren Brostrøm, så kan Henrik klare den parodi. I over 20 sæsoner har Henrik indtaget scenen i Cirkusrevyen, og det var allerede i 1993, Henrik modtog prisen som "Årets Revyforfatter" ved Revyernes Revy. Siden har Henrik i høj grad været revyernes mand, og han har medvirket i både Hjørring, Helsingør, Nykøbing F., Odense og så selvfølgelig Cirkusrevyen.

Henrik blev uddannet på Statens Teaterskole i 1994 og siden haft en lang række roller på både teater og tv, blandt andet på. Betty Nansen Teatret, Det Ny Teater og på Det Kgl. Teater, hvor han spillede tjeneren Espen i "Jean de France". Vi kender også Henrik fra tv-skærmen, hvor han bl.a. har medvirket i tv-serierne "Ørnen", "Er du skidt, skat?" og "Mit liv som Bent". På tv har Henrik desuden udfyldt en mindre synlig rolle, nemlig som ham inde i Bamse i "Bamse og Kylling".

I 1999 fik Henrik et gennembrud som filmskuespiller i rollen som fiskeren Lars Erik i "Bornholms stemme". Han fik en Bodil for sin hovedrolle i filmen. Siden har han medvirket i flere danske spillefilm, bl.a. "Frygtelig Lykkelig", "Frihed på prøve", "Max Pinlig 2" og "Olsen Banden på dybt vand".

Medvirker i Cirkusrevyen for 22. gang


PERNILLE SCHRØDER

Pernille Schrøder er selvlært skuespiller, og viste allerede sit revytalent i 1980'ernes Studenterrevy i København. I 1997 fik hun debut i Cirkusrevyen, hvor hun medvirkede frem til 2003. Revygæster i blandt andet Nykøbing Falster, Sønderborg, Aalborg og Esbjerg har også nydt godt af Pernilles talenter og sangstemme, og i 1998 og 2016 blev Pernille kåret som "Årets Revykunstner" ved Revyernes Revy. Pernille har stået på langt de fleste teaterscener i Danmark siden hendes debut på Nørrebro Teater i 1998. Hun har blandt andet medvirket i Det Ny Teaters opsætning af "Cats" samt "Mød mig på Cassiopeia", "Chicago" og "Mamma Mia - The Musical". I 2023 turnerede Pernille Schrøder rundt i hele landet med en hyldestforestilling til Grethe Sønck, "Hele Danmarks Grethe".

I 2006 stiftede Pernille Schrøder Comedieteatret sammen med Jeanne Boel, Karsten Jansfort, Henrik Lykkegaard og Thomas Mørk med målet om at producere komedier og farcer til turné i hele landet. Også på film på tv har Pernille gjort sig bemærket, blandt andet i rollen som Puk i "Askepop - The Movie" og filmene "Klinkevals" og "Juliane". Pernille synger også jazz i sit eget orkester, Schrøders Showtime Band.

I 2022 erstattede Pernille Schrøder den mangeårige medvirkende Lisbet Dahl kort før premieren, og i 2024 vender Pernille tilbage til Cirkusrevyen!

Medvirker i Cirkusrevyen for 9. gang


NIELS ELLEGAARD

Det var i Græsted Revyen, at Niels første gang viste sit komiske talent i 1995. Et par år efter medvirkede han i tv-julekalenderen "Den hemmelige tunnel", og i 1978 i filmen "Vil du se min smukke navle?".

Niels blev siden uddannet skuespiller fra Café Teatret i 1983, og var herefter ansat på børneteatret Filuren i Århus i syv sæsoner. Siden kom Niels til Aarhus Teater, hvor han først spillede Antonius Hjulmager i "Den politiske Kandestøber".

Siden blev det til mange roller på Aarhus Teater, bl.a. som Bo Gregersen i "Gregersen Sagaen" bygget på Christian Kampmanns romaner. Niels har indspillet en række film som bl.a. "Anja efter Viktor", "To ryk og en aflevering" og "Bob Bob Bølle Bob". Han har desuden medvirket i adskillige kendte tv-serier, herunder "Ørnen", "Klovn", "Lærkevej", "Norskov" og "Herrens Veje". Gennem årene har Niels ikke mindst foldet sig ud i revysammenhænge. Siden debuten har han optrådt i Hjørring Revyen, Århus Revyen - hvor han også har fungeret som instruktør - Aalborg Vinterrevy og naturligvis i Cirkusrevyen.

Medvirker i Cirkusrevyen for 15. gang


DET KREATIVE HOLD

INSTRUKTØR Joy-Maria Frederiksen KAPELMESTER Joakim Pedersen 
KOREOGRAF Nellie Bethel SCENOGRAF Benjamin la Cour KOSTUMIER Rikke von Qualen
LYSDESIGN Malthe Haugaard LYDDESIGN Tim Høyer

Kontakt & åbningstider


Cirkusrevyen - TELTET på Bakken
Dyrehavsbakken telt 85
2930 Klampenborg

Billetkontor tlf. 39 63 38 02

Medlem af Revy Danmark

Hold dig opdateret

 
 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.