1170_2025

Mød det kreative hold


MEDVIRKENDE 2025

I starten af september, i forlængelse af årets revysæson, præsenterer vi de medvirkende i Cirkusrevyen 2025.

Glæd dig til at møde det fantastiske hold, vores instruktør og kunstneriske leder Joy-Maria Frederiksen har sammensat. Vi kan allerede nu afsløre at holdet byder på både gode gensyn på scenen og én helt ny revydebutant!
JOY-MARIA FREDERIKSEN
Instruktør og kunstnerisk leder

Siden 2023 har Joy-Maria Frederiksen været Cirkusrevyens instruktør og kunstneriske leder, og hun har allerede skrevet sig ind i historien af store instruktører i Danmarks største revy - en revy, hun allerede i 1980'erne medvirkede i som danser.

Joy er uddannet skuespiller og har i en årrække været tilknyttet Det Kongelige Teater og siden har teaterpublikum i hele landet oplevet Joy på scenen, også i revyerne i Græsted, Bornholm og Esbjerg har Joy slået sine folder.

Fra 2014 - 2016 instruerede Joy revyen Tam Tam i Glassalen og fra 2018 var Joy instruktør for Odense Sommerrevy, inden hun i 2023 blev Cirkusrevyens instruktør.

Joy står i 2025 i spidsen for den store jubilæumssæson i Cirkusrevyen. 

JOAKIM PEDERSEN
Kapelmester

I 2023 kunne vi for første gang opleve Joakim bag klaveret som kapelmester for Cirkusrevyen, og i 2025 er Joakim atter tilbage med sit band.

Joakim har spillet klaver hele sit liv, og han har spillet i utallige bands og orkestre. Han er en populær kapelmester og musikalsk arrangør, blandt andet i tv-programmet Stjerne for en aften, til jazzfestivaler og senere som kapelmester for store shows og musicals, blandt andet den populære forestilling Moulin Rouge, der tog landet med storm i 2023.

BENJAMIN LA COUR
Scenograf

Benjamin er uddannet i teaterdesign fra Design for Stage & Film - NYU Tisch School of the Arts i New York i 2015.

Siden har han stået bag scenografien til forestillinger som Jersey Boys, Cabaret, Anastasia, The Bodyguard, Den Skaldede Frisør og senest Chicago på Aarhus Teater, og Benjamin er i dag en af Danmarks mest eftertragtede scenografer. I 2017 vandt Benjamin en Reumertpris for scenografien til musicalen Klokkeren fra Notre Dame.

I 2025 kan vi igen nyde Benjamins guldbelagte scenografi, som er blevet en vartegn for Cirkusrevyen de seneste år. Scenografien bliver opdateret, så den bliver en smuk ramme om det store jubilæumsår, der venter til næste år.


NELLIE BETHEL
Koreograf

I 2014 stod Nellie Bethel selv på scenen i Cirkusrevyen som en del af dansetruppen, og i 2024 fik Nellie debut som koreograf på Cirkusrevyen.

Nellie er uddannet danser og har siden 10-års alderen stået på alverdens scener, både på teater og på tv - selv Super Bowls "Halftime Show" har Nellie indtaget med Jennifer Lopez. En sanger, Nellie har turneret med på mange af verdens største stadions og arenaer. Nellie har også gjort sig bemærket som danser i Cirque du Soleil samt i Eurovision, Oscars og Grammys. De seneste år har Nellie sideløbende kastet sig over koreografien, senest som koreograf på musicals som Pretty Woman og Askepot.

I 2025 kan vi igen glæde os til at se en fantastisk koreografi fra Nellie, når ensemblet går på scenen.


RIKKE VON QUALEN
Kostumier

Rikke er uddannet dameskrædder, og hun har i en årrække arbejdet med kostumer på både film og tv samt forestillinger og shows på scenen. Som kostumier og kostumedesigner har Rikke blandt andet skabt kostumerne til forestillingerne Pretty Woman, The Bodyguard, Natasja og senest Askepot i Tivoli. Derudover har Rikke stået for tøjet til tv-programmet Vild med dans, og sideløbende har Rikke både haft en skrædderbutik i København, hvor hun har skabt utallige selskabs- og brudekjoler, og en butik, der solgte eksklusive vintagekjoler.

Siden 2021 har Cirkusrevyens publikum haft fornøjelsen af at se Rikke kostumedesign på scenen - og i 2025 kan vi glæde os til nye, flotte kostumer fra Rikkes hold af skræddere.

Kontakt & åbningstider


Cirkusrevyen - TELTET på Bakken
Dyrehavsbakken telt 85
2930 Klampenborg

Billetkontor tlf. 39 63 38 02

Medlem af Revy Danmark

Hold dig opdateret

 
 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.