topbanner_spisesteder

Revy & Menu 2019

Kombiner revyoplevelsen med et besøg på en af vores hyggelige restaurationer. Bestil menu på forhånd og spar i forhold til bestillinger på dagen.


Bemærk venligst, at nedenstående menuer p.t. kun tilbydes i forbindelse med samtidigt køb af revybilletter.

Der kan bestilles revybilletter i kombination med spisning på 3 af vores restauranter - Postgaarden og Jernbane Restauranten i Korsbæk på Bakken samt Prego for større grupper.


Læs mere om vores restauranter her på siden.


Køb Revy & Menu til 2019 inden den 31.1.2019 og nyd en velkomstdrink - voucher til velkomstdrinken eftersendes per mail i februar 2019.





Korsbæk på Bakkens store, mondæne restaurant


Høje paneler, smukke tapeter og glimtende lysekroner. Vi garanterer en uforglemmelig oplevelse, hvor veltilberedt mad, det smukke sceneri og skuespillet går op i en højere enhed.

Prøv den udsøgte tre retters klassisk menu eller den eksklusive luksusanretning
- begge tilbydes i forbindelse med køb af Revy & Menu.


Klassisk Menu

Forret
Laksemousse med bolsjebedesalat og ærteskud

Hovedret
Rosastegt oksemørbrad med pastinak, spidskål og kalvesky tilsmagt med estragon.
Hertil serveres nye kartofler

Dessert
Rabarbertrifli 
med flødeskum


Kr. 348,00 per kuvert 

Spar kr. 30,00 per kuvert


*


Klassisk menu med vin

- tre glas komplementerende vin

Kr. 498,00 pr. kuvert


BESTIL REVY & MENU HER

Luksusanretning


1. servering
Marinerede sild med karrysalat og løg

Skaldyrssalat med asparges og citron

Koldrøget laks med røræg og purløg


2. servering
Hønsesalat

Flæskesteg med rødkål og surt

Mørbradbøf med champignon


3. servering
To slags ost:
Brie og kornblomstost med
portvinsmarinerede svesker

Hertil brød, kiks, smør og fedt


Serveres som tre fadanretninger


Kr. 398,00 per kuvert

Serveres kun mod forudbestilling


*


Luksusanretning inkl. drikkevarer

- to øl eller to vand og én snaps
Kr. 548,00 pr. kuvert


BESTIL REVY & MENU HER





Gæstfri atmosfære og dansk mad


På Jernbane Restauranten hersker der altid en god og afslappet stemning, hvor der er plads til alle - høj som lav.

Her mødes Røde, Larsen og Fede til et spil kort samt en snak om politik og borgerskabet i Korsbæk, mens Tjener Boldt sørger for en bid mad og koldt øl.


I den hyggelige restaurant serveres traditionelle retter tilberedt ud fra 30'ernes og 40'ernes danske madkultur.


Bemærk venligst indendørs servering.


 

Menu to retter 
 Dansk mad, når den er bedst

Hovedret
Dampet laks
med nye kartofler og aspargessauce

eller 

Stegt flæsk
med nye kartofler,
klassisk persillesovs og rødbeder

Dessert
Rødgrød med fløde

Kr. 238,00 per kuvert
Spar kr. 20,00 per kuvert 







Prego - Italiensk Spisehus

Restauranten er nyindrettet og moderniseret indendørs i de hyggelige lokaler samt udendørs på den store charmerende terrasse og i den solrige gårdhave - Alt naturligvis under skyldig hensyntagen til husets   udprægede italienske stil.




STØRRE GRUPPER PÅ PREGO


Prego er åben i revysæsonen for selskaber på 20 personer eller derover.

Kontakt salgs- og arrangementskoordinator Lene Weng 
for at høre om mulighederne for Revy & Menu for selskaber.

Kontakt Lene Weng på telefon 3996 0347 
eller e-mail lw@korsbaek-bakken.dk.

 

Alle opgivne priser er excl. revybillet.

 



KLIK HER FOR AT KØBE BILLETTER TIL 2019 - ELLER RING PÅ 39 63 38 02

Kontakt & åbningstider


Gå til Kontaktinfo
Email: info@cirkusrevyen.dk

Billetkontor: Tlf. 39 63 38 02
Åbent hverdage kl. 12 - 16

Administrationskontor: Tlf. 39 63 46 30
Hele året - hverdage kl. 12 - 16

Hold dig opdateret



Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i teltet på Dyrehavsbakken, samt tilbud fra vores restauranter.


Afmeld


Kosmorama & Korsbæk

Kosmorama & Korsbæk

Oplev danske filmklasikkere



Cirkusrevyen anvender cookies
Vi benytter cookies til at få websitet til at fungere optimalt. Cookies anvendes primært til trafikmåling via Google Analytics, men ligeledes til at analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.
Du accepterer brugen af cookies ved at klikke luk eller klikke videre på websitet. Læs mere om Cookies


OK