1170_2022banner

Ældre Sagen - Sommer 2022


Oplev Lisbet Dahls store finalesæson i Cirkusrevyen til særpris på udvalgte fredage i sæson 2022 - kun for Ældre Sagens medlemmer.

Glæd dig til stærk satire, knivskarp komik og underholdning i særklasse, når Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Carsten Svendsen går på scenen i Danmarks største revy - og få tre kuponer, der kan bruges før forestillingen til frit valg af drikke og mad fra grillbaren i 30'eren på Bakken.

Tilbuddet indeholder:
  • Billet til Cirkusrevyen 2022 i kategori B
  • Tre kuponer til frit valg i 30'eren på Bakken
    - nyd noget at spise og drikke i forbindelse med forestillingen


Billet til Cirkusrevyen 2022
3 x kuponer til 30'eren på Bakken


Pris pr. person 
kr. 550,00
Spar over 15 %BESØG 30'EREN

I 30'eren tilbydes forretningens store vareudvalg, der spænder lige fra grillprodukter til café- og barsortiment, til en stykpris á 30 kr. - deraf navnet. Besøg vores store udendørs terrasse eller kig indenfor i den hyggelige og nostalgiske bar, der er fyldt af mange sjove, gamle og originale Bakke-klenodier. Dine kuponer til 30'eren kan bruges til frit valg på menukortet - f.eks.;
  • Sodavand, fadøl eller ét glas vin
  • Gin & tonic eller anden drink 
  • Cappuccino eller anden varm drik 
  • Bøf- eller flæskestegssandwich eller vælg fra grillbarens lækre udvalg


Kontakt & åbningstider


Billetkontor tlf. 39 63 38 02

Medlem af RevyDanmark

Hold dig opdateretTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.