1170_2022banner

CIRKUSREVYEN UDSKYDER SÆSONSTART


Du har modtaget et tilgodebevis til køb af nye billetter, da årets forpremierer desværre er aflyst. Tilgodebeviset er sendt per mail fra TELTET på Bakken. Tjek gerne dit spamfilter eller uønsket post, hvis du mod forventning ikke har modtaget tilgodebeviset.

Tilgodebeviset kan benyttes til køb af nye billetter, og for at give dig de bedste muligheder har vi åbnet for et speciallink, der giver adgang til udvalgte forestillinger med forpremierepriser.

BENYT TILGODEBEVIS TIL KØB AF BILLETTER TIL FORPREMIEREPRIS

KØB BILLETTER    KØB GULDPAKKE

Tilgodebeviset kan benyttes i tre år, og er derfor også gyldigt i kommende sæsoner. Der er også mulighed for at få tilgodebeviset refunderet. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ønsker refusion samt frister nedenfor.

Vi beklager mange gange, og vi håber at se jer i TELTET på Bakken i løbet af sæsonen.
DINE MULIGHEDER
 
1. VÆLG BILLETTER TIL EN ANDEN FORESTILLING I 2022

Dit tilgodebevis kan benyttes til køb af nye billetter til alle Cirkusrevyens forestillinger. Da du har købt billetter til forpremierepris, har vi lavet et speciallink, hvor det er muligt at købe billetter til samme rabatpris, som du oprindeligt havde, på udvalgte forestillinger.

Vi gør opmærksom på, at speciallinket kun er gyldigt, så længe der er ledige billetter. Vi anbefaler derfor at du vælger nye billetter hurtigst muligt.

BENYT TILGODEBEVIS TIL FORPREMIEREPRIS


Benyt det tilsendte tilgodebevis som betaling til køb af billetter her på hjemmesiden. Løbenummeret, der står ved siden af stregkoden, indtastes under "Gavekort", når du kommer til betaling.

2. BEHOLD TILGODEBEVIS PÅ DET FULDE BELØB

Hvis du ikke har mulighed for at benytte dine billetter, kan du vælge at beholde dit tilgodebevis, der er gyldigt i 3 år. 
Tilgodebeviset er udstedt på det fulde beløb inkl. gebyrer. Tilgodebeviset kan efter den 14. maj 2022 ikke ombyttes til kontanter. Evt. restværdi kan ikke udbetales, men gyldigheden opretholdes og restbeløbet kan benyttes til køb inden for tre år.

3. REFUSION

Vi håber du har mulighed for at gøre brug af en af ovenstående muligheder, men alternativt er det også muligt at få refunderet købte billetter til de aflyste eller flyttede forestillinger ved henvendelse senest 14. maj 2022.

For refusion bedes den originale køber af billetterne sende en mail til refusion@cirkusrevyen.dk med ordrenummer. Vi gør opmærksom på at billetter refunderes eksklusiv billet- og ordregebyrer. BEMÆRK at kun anmodning om refusion fra den originale køber er mulig.

Det desværre ikke er muligt at få udbetalt evt. restværdi på tilgodebevis efter køb af nye billetter.


SPØRGSMÅL & SVAR
OFTE STILLEDE 
SPØRGSMÅL & SVAR


Kontakt & åbningstider


Cirkusrevyen - TELTET på Bakken
Dyrehavsbakken telt 85
2930 Klampenborg

Billetkontor tlf. 39 63 38 02

Medlem af RevyDanmark

Hold dig opdateretTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag med jævne mellemrum nyheder om Cirkusrevyen, arrangementer i TELTET på Bakken samt tilbud fra vores restauranter.